MAGNUM / MULTIVITAMIN & MINERAL COMPLEX / 70 СЪСТАВКИ / 30 ПАКА ЗА 30 ДНИ

56.00лв.

Мултивитаминен и минерален комплекс, съдържащ в себе си 70 ключови съставки, които ще ви помогнат да торпедирате физическите си възможности на едно друго ниво. Всяка опаковка съдържа:

 • 30 пака за 30 дни
 • пълен спектър от дванайсет витамина
 • пълен спектър от десет минерала
 • пълен аминокиселинен спектър с акцент върху аминокиселините с разклонена верига
 • перформанс и имуностимулиращ комплекс, съставен от дванайсет мощни съставки
 • MAGNUM е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MAGNUM?

  Ултимативната премиум формула от мощните мултивитамини и минерали „MAGNUM” е структурирана и създадена, за да задоволи дори и най-прецизните изисквания на всички професионални атлети. Произведен и композиран с помощта на най-съвременните фармацевтични методи, „MAGNUM” е перфектния продукт за тези, които мислят, изграждат и се нуждаят от най-доброто.

  КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА MAGNUM?

  Изследванията доказват, че в спортове, в които се гонят високи показатели като – сила, мощ, издръжливост, атлетите се нуждаят от много по-високи хранителни изисквания от обикновените спортисти. Проучванията показват, че тези фундаментални потребности се увеличават значително при трениращите бодибилдинг, които се състезават и целогодишно са на строг хранителен режим – което маркира липсата на огромна част от нутриентния физиологичен
  запас. Като пример може да се посочи дългите диетични цикли с ограничени калории (повтарящи се монотонни хранения, като ориз, пиле или риба), в който потенциалът за хранителен недоимък се увеличава драстично.

  По-тревожен обаче е фактът, че професионалните спортисти, практикуващи силови спортове в по-високите теглови категории (heavyweight) изпитват значителни хранителни недостатъци, което показва, че още по-трудно биха постигнали индивидуалния си нутриентен баланс, без употребата на комплексни мултивитаминно-минерални формули.

  Конкурентноспособните атлети добре знаят, че употребата на тези хардкор пакове е гарантираната стъпка към тяхната физиологична превенция и подкрепа. Липсата на витамини, минерали и различни висококачествени нутриенти, задължително повлияват и върху приема на други хранителни добавки, като потенцират или супресират тяхнато действие.

  Мултивитаминният и минерален комплекс MAGNUM е вашата застрахователна полица, за да предотвратите всичко това да не се случи и организмът ви да не навлезе в така – наречения „хомеостазисен дисбаланс”. Висококачествените формули, които са включени в неговия състав представляват експлозия от високо енергийни, метаболитни микро и макро нутриенти с клинично проучено и доказано действие.

  КАКВО СЪДЪРЖА MAGNUM?

  Мултивитаминният и минерален комплекс MAGNUM съдържа в себе си 30 пакетчета за 30 дена, като във всяко едно от тях е включена висококачествена палитра от:

  • пълен спектър от дванайсет витамина, осигуряващи максималната производителност на всички процеси в организма
  • пълен минерален спектър от десет минерала, поддържащи издръжливостта и производителността на мускулните клетки
  • пълен аминокиселинен спектър с акцент върху аминокиселините с разклонена верига, ускоряващи интрамускулната абсорбция и увеличаващи хипертрофията на мускулната тъкан
  • перформанс и имуностимулиращ комплекс, съставен от дванайсет мощни съставки, поддържащ имунната ви система на едно по-високо физиологично ниво
  • антиоксидантен и детокс комлекс, съставен от шест компонента, които подтискат отделянето на свободни радикали след интензивни тренировъчни сесии
  • поддържащ ставите коплекс, съставен от четири висококачествени субстанции, протектиращи разрушителните процеси в ставите, получени от тежките тренировъчни натоварвания

  С МУЛТИВИТАМИННИЯТ И МИНЕРАЛЕН КОМПЛЕКС MAGNUM ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ВСИЧКО, ОТ КОЕТО СЕ НУЖДАЕТЕ.

  КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ПОВЕЧЕ С MAGNUM?

  Получавате и няколко ексклузивни екстри и оптимизатори на ефективността като: Бета-аланин, Пиродоксин алфа-кетоглутарат, Карнитин, Липоторопични средства, Л-аргинин, Алфа-липоева киселина, Ехинацея, електролитни модулатори и поддържащи съединителнотъканни субстанции.

  КАКЪВ Е ТОЧНИЯТ СЪСТАВ НА MAGNUM?

  Мултивитаминният и минерален комплекс MAGNUM съдържа 30 пакетчета, във всяко едно от което са включени всички 67 ключови съставки, които се доставят в точното количество, в точното време при всеки прием.

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА MAGNUM?

  Всеки ден по едно пакетче.

  СЪХРАНЕНИЕ НА MAGNUM

  • да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и
   влага.
  • да се съхранява под 25 °С.
  • да се съхранявана място, недостъпно за деца!
  • хранителната добавка не трябва да се използва след датата на изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

  ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА MAGNUM

  Погледнете на MAGNUM, като на един огромен стоманен щит, поставен на първо място във вашата тренировъчна програма, който е на първата бойна линия протектиращ вашето тяло. Ако тренирате с тежести, задължително трябва да тренирате с MAGNUM. Не забравяйте, че MAGNUM, е универсалният боец, съпътстващ вашата тренировъчна програма и много малко други суплементи са оцелели и издържали теста на времето!

   

   

   

  Additional information

  Weight0.265 kg
  Брой

  1 опаковка, 2 опаковки, 3 опаковки, 4 опаковки, 5 опаковки + 1 брой подарък

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин