ЕС МАТРИКС – 44 СЪСТАВКИ / 300 КАПСУЛИ / КОМПЛЕКСНА ФОРМУЛА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНИЯ АПАРАТ

58.00лв.

ЕКСТРАЦЕЛУЛАРНА МАТРИЦА ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАВИТЕ  И ТЕХНИТЕ СТРУКТУРНИ ЕЛЕМЕНТИ

ЕС МАТРИКС е най-добрата и най-комплексна формула, създавана някога за възстановяване на износени стави, хрущяли, сухожилия, лигаменти и съединителни структури. ЕС МАТРИКС е ПРОДУКТ- програма, който ще ви помогне по естествен начин да изградите костна сила, мускулна здравина и маса. ЕС МАТРИКС ще стопира разрушителните процеси в коленните и тазобедрените стави, ставите на пръстите, прешлените във врата и кръста, породени от артрозните и остеопорозните процеси. Великолепната комбинация от  44 СЪСТАВКИ и 300 КАПСУЛИ е подходяща, както за хора с налична ставна деструктивност, така и за превантивна терапия, предотвратяваща дълбоките процеси на атрофия в ставите, мускулите и костните структури. Всяка опаковка съдържа:

 • 300 капсули
 • 44 уникални съставки
 • създава фактора Екстрацелуларна матрица, регулирайки клетъчния растеж и регенерация на ставите, независимо от наличната деструктивност
 • стопира болката и тотално възстановява хрущялите в увредените стави, подобрява мускулната и костната плътност
 • предпазва хрущялите от ранна дегенерация, стимулирайки ензимите, отговорни за тяхното възстановяване
 • ЕС МАТРИКС е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВЯ EC MATRIX?

  ЕС МАТРИКС е уникален по рода си продукт, който организира в себе си най-високо ниво на физиологична активност, подпомагайки синтеза на биологични структури. ЕС МАТРИКС подкрепя бързото възстановяване на всички съединителни структури, съдейства за стопиране на развитието на неблагоприятните процеси в ставите, редуцира сковаността и спомага за пролиферацията (разрастването) на костен матрикс. Той е великолепна комбинация, подходяща, както за хора с налична ставна деструкция, така и за превантивна терапия, предотвратяваща процесите на разрушение и загубата на хрущялна, мускулна и костна маса. Достатъчно дълго се дискутираха реалните възможности, които способстваха за изграждането, регенерацията и структурирането на износените стави и техните структурни елементи ( сухожилни връзки, лигаменти, хрущяли и пр.). Науката постави своя безапелационен отговор по този въпрос! Не може в организма на човека да протичат физиологични процеси без високо адаптивно ниво на хормонална активност.

  КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?

  Образуването и изграждането на колаген, еластин и хондроитин, може да бъде постигнато, само чрез натрупване на поли-пептидът „соматомедин С“ (наричан още IGF-1) в черния дроб и бъбреците, който реално съдейства за растежа и изграждането на ставите и техните структурни елементи. Този синтез може да се получи само, когато нивото на соматотропния хормон (СТХ), или за краткост растежения хормон е в референтни за организма физиологични стойности.

  Ето какво се получава само за 4 дни с третиране със СТХ, върху подбедрицата на плъх. Забележете ускореното образуването на хрущялна тъкан (значително се удебеляват и хрущялните пластинки), както и отлагането на повече костен матрикс в краищата на дългите кости:

  EC MATRIX

  Снимката е извадена от 17-то издание на Медицинска Физиология от Улиям Гононг. Медицинско издателство „Шаров“ 1996 г.

  Проблемът е, че с възрастта нормалното отделяне на СТХ (както всички други хормони в организма) намалява и на четиридесетгодишна възраст неговото физиологично ниво е спаднало с цели 80%, а на петдесет за жалост, той вече не се отделя! Всичко това гарантира още от четиридесетгодишна възраст стартиране на ускорени деструктивни процеси, като намаляване на костната плътност, намаляване на мускулната маса и повишаване нивата на мастна тъкан.

  Единствения начин да повишим неговите ендогенни (вътрешни) нива е употребата на аминокиселината АРГИНИН (КЛЮЧОВИЯТ ФАКТОР В СЪСТАВА НА ЕС МАТРИКС)! АМИНОКИСЕЛИНАТА АРГИНИН естественият ускорител (прекурсор) на СТХ! Запомнете това!

  Уникалната формула от 44 активни съставки, която изгражда ЕС МАТРИКС, създава фактора Екстрацелуларна Матрица, съдействаща за отключване потенциала Ви за регенерация и изграждане на стави.

  КАКВО СЪДЪРЖА EC MATRIX?

   

  EC MATRIX – НОВА ФОРМУЛА 44 СЪСТАВКИ / 300 КАПСУЛИ!

  Голямото разнообразие от витамини, минерали, аминокисeлини, аминогликани, биологично активни комплекси и субстанции, лубрикиращи комплекси, допълнени с ексклузивни формации, като – холин, инозитол, екстракт от Босвелия  и екстракт от Гроздови семки, доказва задълбочената и прецизна разработка на продукта. Безспорна е неговата висока ефективност, аргументираща неговото качество и безопасно за организма действие.

  Какво трябва да знаете EC MATRIX? Кои си ключовите съставки, които съществено го отличават от останалите суплементи от същата група? Ключовите съставки, които отличават EC MATRIX от останалите продукти са аминокиселините АРГИНИН и ПРОЛИН! Изграждането и структурирането на ставните повърхности се дължи до голяма степен на аргинина и пролина.

  КАК СЕ СЛУЧВА ВСИЧКО ТОВА?

  Безспорен е фактът, че при тежки натоварвания в ставите стартира процес на тотална деструкция на съединителна тъкан. Аргинина е и основният прекурсор на соматотропния хормон (СТХ), който от своя страна способства за образуването на полипептида соматомедин (единствения виновник за подпомагане процеса на регенерация и възстановяване на износените ставни структури). Дори при по-високи хормонални нива може да се подпомогне изграждането на нови костни и сухожилни клетки. Действието му е изключително здравословно при проблемни състояния, свързани със ставите и нарушен баланс между процесите на структуриране и деструктуриране (разрушаване) на ставните хрущяли. Ръбцовата съединителна тъкан, която се образува при заздравяване на рани се състои от колаген, богат на аргинин. При неговия недостиг в тялото много функции на организма се потискат. Например – производството на инсулин, глюкозния толеранс и метаболизма на мазнините в черния дроб. Аргининът подпомага и поддържа положителен азотен баланс, намалявайки значително загубата на азот след операция, като подкрепя функционирането на лимфните клетки и функциите на имунната система. Аргининът подпомага действието на черния дроб, като неутрализира амоняка и подобрява общата детоксикация на организма. Той участва и в регулирането на различни ензимни и хормонални реакции.

  Втората основна аминокиселина, участваща в изграждането на Екстрацелуларната Матрица е пролинът, който от своя страна действа в абсолютен синергизъм с аргинина. Пролинът, не само повишава натрупването на соматомедин, но и подпомага заздравяването на хрущялите, подсилва здравината на ставите и укрепва сухожилията и сърдечния мускул. Взаимодействието на пролина с витамин С в организма, подпомага  многократното увеличаване  на хиалуронова киселина, която играе ключова роля на “смазка” вътре в ставите, намалявайки триенето между самите ставни повърхности. Той подпомага възстановяването и поддържането на нормалната структура и функция на ставния хрущял. Пролина подкрепя обновяването на костите.

  КАК ДЕЙСТВА EC MATRIX?

  • подпомага възстановителните процеси в ставите, мускулите и костите
  • предпазва хрущялите от ранна дегенерация, стимулирайки ензимите отговорни за тяхното възстановяване
  • създава фактора биологична матрица, регулирайки клетъчния растеж и регенерация на ставите, независимо от наличната деструктивност
  • стопира болката и тотално възстановява хрущялите в увредените стави, намалява мускулната атрофия и увеличава костната плътност
  • засилва образуването на колаген и еластин най-важните елементи на хрущялната тъкан
  • образува полипептиди, които стимулират растежа на хрущялите в увредените стави, повишава мускулната плътност, здравина и сила
  • подпомага синтеза на хиалуронова киселина, намалявайки триенето между хрущялните повърхности
  • стопира възпалителните процеси и действа болкоуспокояващо

   

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА  EC MATRIX?

  2 пъти по 5 капсули  на ден с повече вода. Минималният превантивен прием е 3-4 месеца. При напреднал стадий на деструктивност, може да се употребява до постигане на желания резултат ( 6, 8 месеца и т.н.).

  ОПАКОВКА

  300 капсули, опаковани в 30 блистера по 10 броя, поставени в картонена кутия с листовка.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

  При употреба на EC MATRIX не са установени никакви странични ефекти и налична лекарствена несъвместимост, както и с други хранителни добавки. Продуктът може да се използва и при диабетно болни, тъй като няма пряка намеса във въглехидратната обмяна.

   

  Благодарим Ви, че избрахте EC MATRIX !

  Вие получавате най-доброто, от което се нуждаете!

   

   

  Additional information

  Weight 0.31 кг
  Брой

  1 опаковка, 2 опаковки, 3 опаковки, 4 опаковки, 5 опаковки + 1 брой подарък

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин