4 SUPER ANDRO / 4 СУПЕР АНДРО / НАЙ-ДОБРИЯ ПРО-АНАБОЛИК АГЕНТ / BUILD MORE MUSCLE

116.00лв.

60 капс. Х 100 мг.

4-ANDRO е уникален про-анаболик агент. Той бързо се превръща в 4-андростендиол –  повишавайки неговата анаболна сила, няколко пъти повече от обикновената DHEA. 4-ANDRO скоростно насища рецепторите в организма. Много по-голям процент от него се превръща в мъжките хормони в сравнение с обикновения DHEA. Тази реакция повишава в голяма степен силата, хипертрофията,  ускорява натрупването на чиста мускулна маса и увеличава телесното, което създава предпоставки за бързи и ефективни резултати.

 • увеличава чистата мускулната маса
 • огромен прираст на физическа сила
 • много по-анаболен от DHEA
 • увеличава производството на мъжки хормони
 • подобрена общата производителност на организма
 • безопасна алтернатива на анаболните стероиди

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО Е 4 SUPER ANDRO?

  4-ANDRO от BMM Supplements доставя 100 милиграма активно вещество в капсула, за да осигури подкрепа за синтеза на мъжки хормони, чрез реакция на ензимно преобразуване. Не е тайна, че намирането на начини за повишаване на нивата на мъжките хормони е начин за повишаване на производителността. И защо не? Мъжките хормони подпомагат процеса на изграждане на мускулите! Това е факт! Силно се препоръчва, че колкото повече циркулиращ „свободни” ​​мъжки хормони имате в организма, толкова повече чиста мускулна маса ще изградите в резултат на правилна тренировка! В Journal of Applied Physiology учените заключиха… „Проучванията показват, че мъжките хормони изграждат мускулна маса чрез увеличаване на синтеза на мускулен протеин.” J.Appl Physiol 66 (1): 498-503. Всеки атлет много добре знае това!

  Ето защо, въпреки въвеждането на множество синтетични андрогени от 50-те години на миналия век, мъжките хормони са краля на андрогените. Те са тези, който трябва да имате задължителна в цикъла си, ако наистина искате да оптимизирате телесния си състав и чувството за благополучие до максимално възможните нива.

  Независимо дали сте начинаещ или опитен бодибилдер, тогава 4-ANDRO е задължителния продукт, който помага за повишаване на нивата на андрогените, като ви дава силата, от която се нуждаете, за да изградите мускули, които желаете. 4-ANDRO е класифициран като прохормон и най-близката асимилация на естествения „мъжки хормон“ на пазара днес.

  Въпреки че са необходими многократни проучвания, за да се потвърди ефикасността на всяко съединение, безспорно е да се каже, че 4-ANDRO определено има успех! Когато го комбинирате с правилна диета и упражнения, умствените и физически ползи от 4-ANDRO могат да ви дадат невероятно предимство във фитнеса, за да постигнете вашите фитнес цели за сила, размер и производителност.

  Производител:  BMM SUPPLEMENS NIDRLANDS

  Дозировка:  60 капсули

  Дози в опаковката: 60 капсули х 100 милиграма

  СЪДЪРЖАНИЕ В 1 КАПСУЛА – 100 милиграма

  НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  От 2 до 4 капсули на ден с повече вода.

  НЕ ПРЕВИШАВАЙТЕ ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДОЗА ОТ 4 КАПСУЛИ.

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин