ANDARINE – S4

115.00лв.

60 капс. х 25 мг.

Андарин S4 е САРМ с типичните свойства на популярните стероиди Anavar и Winstrol, но най-уникалното му свойство е, че може да сведе до минимум концентрацията на ензима (липопротеин липаза), който е отговорен за натрупване на мазнини. Това ще рече, че по време на употребата на Andarine, няма да натрупате мазнини – много важен детайл при покачване на чиста мускулна маса. Той същевременно поддържа и дори повишава мускулната маса при диета богата на калории. Подобрява “естетичния” вид на мускула, но не кореспондира с водна задръжка, което го прави изключително популярен сред трениращите състезателен фитнес и бодибилдинг. ANDARINE – S4 ви гарантира удивителни резултати.

 • незаменим в изграждането на мускулна маса
 • копира ефекта на Анавара и Станозолола
 • драстично увеличава силата и чистата мускулна маса
 • гори мазнините
 • релефна мускулатура и перфектна дефиниция

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО (ANDARINE – S4)?

  Защото ANDARINE – S4 е перфектният САРМ за чиста(суха) мускулна маса, без мазнини и без водна задръжка. Той подобрява кръвообращението, минимизирайки задържането на вода в организма, което ви дарява с изваяна структура на тялото.

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА (ANDARINE – S4)?

  Начина, по който работи(ANDARINE – S4) е доста сходен с този, по който работи мъжкия хормон(Т). Той се свързва с андрогенните рецептори в мускулните и костните клетки, като подобрява протеиновия синтез, което от своя страна допринася за изграждане на по-голяма и чиста мускулна маса, укрепвайки ставите и костите. При неговата употреба ще забележите как мускулите ви започват да придобиват по-голяма твърдост и плътност още 2-3 дена след първия прием. (ANDARINE – S4) може да ви осигури сигурен прогрес във физиката, само в рамките на 2-3 седмици.

  ДОЗИРОВКА

  Оптималния дневен прием е от 50 до 75 мг., в продължение на14 – 16 седмици. Приемането му за по -малко от 6 – 8 седмици също не се препоръчва, тъй като пълното действие на продукта няма да може да се прояви.

  ПРЕДИМСТВА НА (ANDARINE – S4) ПРЕД СТЕРОИДИТЕ

  • Няма вероятност да се ароматизира и да предизвика появата на естрогенни ефекти при мъжете по време на след-цикловата терапия (СЦТ).
  • Естественото производство на  не намалява по време на СЦТ.
  • Не води до уголемяване на сърцето.
  • Няма нужда от приемането на чернодробни ензими, за да се активира анаболния ефект, елиминирайки риска от хепатит или хепатотоксичност.
  • Не е необходима продължителна СЦТ и може да се циклира през цялата година. Поради това, макар и да не е толкова мощен, колкото стероиди като Винстрол, приемът му в продължение на година ще даде същите или много близки резултати.
  • Няма да доведе до стимулиране на мъжки отличителни белези при жените, които го приемат.
  • Увеличава мускулната маса повече от DHT.
  • Както мъжете, така и жените могат спокойно да приемат (ANDARINE – S4). Ще постигнат феноменални резултати по време на 6-8 седмичния цикъл, който предлага фирмата производител.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1-2 капсули на ден

  Дози в опаковката: 60

  Съдържание: (ANDARINE – S4) – 25 mg

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  Приемайте 1-2 капсули на ден с храненето преди тренировка. Добре е на всеки 8 седмици да се правят 4 седмици почивка.

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

  Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин