ARIM-EX ANDROSTA / ARIMISTANE / АРИМИСТАН

98.00лв.

60 капс. Х 25 мг.

Андрост-3,5-диен-7,17-дион е мощен ароматазен инхибитор, който намалява циркулиращите нива на естрогена и кортизола в организма. Той блокира превръщането на мъжки хормони в естроген, като значително стимулира естественото производство на мъжки хормони.

 • значително по-лесно качване на мускулна маса и подобряване на белтъчния синтез
 • подобряване на метаболитните процеси и по-лесно орелефяване по-време на режим
 • блокира превръщането на мъжки хормони в естроген
 • регулира съотношението мъжки хормони /естроген
 • всичко с което можем да свържем повишените нива на мъжки хормони
 • много повече издръжливост
 • понижава нивата на естрогена
 • понижава нивата на кортизола
 • използва се по време и след цикъл

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ARIM-EX?

  Андрост-3,5-диен-7,17-дион е по-известен във фитнес средите и индустрията за хранителни добавки, като Аримистан (Arimistane). Той е уникално съединение в сравнение с познатите и често използвани ароматазни инхибитори в индустрията (визираме, както тази за хранителни добавки, така и фармацевтичната). Армистана се намира естествено в човешкото тяло и е метаболит на 7-oxo DHEA, и не се свързва ДИРЕКТНО с андрогенните рецептори. Така, че въпросното вещество не е „химия“, но има потенциала да действа, като лека такава. Андрост-3,5-диен-7,17-дион (също, както и 7-oxo DHEA)  не се трансформира директно в мъжки хормони, естроген или прогестерон. чрез която и да е ензимнта реакция, така че по стриктна дефиниця, той не се класифицира и като прохормон. Затова и до ден днешен той се продава свободно в САЩ и в цял свят, без да бъде регулиран или забраняван.

  Според изследванев на клетъчно ниво, аримистан има свойството да редуцира естрогена. Той има висок афинитет към ензима на ароматазата и може да бъде потенциален свързващ агент с необратим процес, правейки го възможен суициден инхибитор на ароматазата. Съдим по това от стойността му на потентност K=0.22mM. Колкото по-ниска е тя, толкова по-висока е възможността му за свързване с ензима, който не желаем. Подобни инхибитори позволяват производството на естрадиол (E2) и естрон (E1), но осезаемо го редуцират, което позволява на потребителя да подържа съотношението мъжки хормони : естроген в едни далеч по-различни от нормалните граници. Подчертаваме думата редуцират, тъй като те не са блокери, а инхибитори. Естроген ни трябва, но трябва да бъде в нормални или ниски граници.

  Механизмът, по който подобни инхибитори повишават мъжките хормони е сравнително прост и смятаме, че всеки може да намери логика в него. Човешкото тяло е един много сложен механизъм и при дисбаланс, той винаги търси хомеостаза и балансиране. ARIM-EX ни позволява да го излъжем и да се възползваме от тази му витална функция.

   

  КАК ВЛИЯЕ ARIM-EX НА КОРТИЗОЛА?

  Накратко, какво е кортизол и каква би била ползата да го държим в умерени граници. Първо трябва да споменем, че както всеки хормон, той също има специфични функции. Основната му функция е да увеличава кръвната захар, но може да влезе в противоречие с редица различни анаболни хормони в тялото, включително инсулин и мъжки хормони. Да не забравяме, че това е най-катаболният хормон, включващ разграждането на така трудно постигната мускулна маса.

  Негативното съотношение (между мъжки хормони и кортизол), рано или късно кара мускулните клетки да умират от глад за нутриенти, като редуцира мускулния гликоген и нивата на калий,  а имунната система отслабва, което свързваме с генерална загуба на мускулна маса. Положителното съотношение между (между мъжки хормони и кортизол) е необходимо за поддържането на високо-анаболна среда в човешкото тяло! Възможността да регулирате нивата на кортизола, ще доведе до много по-бърз релеф и много по-вече мускули!

  Тук идва на помощ  ARIM-EX, защото ще помогне за контролиране на кортизоловите нива по време на възстановяване. Когато един културист използва анаболни стероиди, които се ароматизират в естроген, те рискуват да имат странични ефекти свързани с високите нива на естроген. Тези нежелани реакции могат да включват гинекомастия (кучешки цици), безсъние, напрежение на органите и водна задръжка(подуване). Arim-EX не само се свързва с ензима ароматаза, но в резултат на това, той предотвратява всяко възстановяване на естрогена, по време на терапия или след цикъл (PCT). По време на терапията или след цикъл, способността да поддържате кортизола и естрогена под контрол е двойно оръжие за запазване на мускулната маса, липсата на водна задръжка или натрупването на мазнини! Много културисти се оплакват по време на PCT, че не могат да запазят чистата мускулна маса, така че е от решаващо значение е употребата на ARIM-EX!

   

  Производител: BMM SUPPLEMENS NIDRLANDS

  Дозировка:  60 капсули х 25 милиграма

  Дози в опаковката: 60 капсули

  СЪДЪРЖАНИЕ В 1 КАПСУЛА

  Андрост-3,5-диен-7,17-дион (Аримистан) – 75 мг.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  За PCT(пост стероидна терапия) или за блокиране на естрогена, 25-50 mg на ден е достатъчна доза(1-2 капсули). За повишаване на естествените нива на тестостерон или за да се използва самостоятелно като прохормон, Arim-EX трябва да се прилага 2-3 капсули на ден.

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин