АС-262 / НАЙ – ДОБРИЯТ СУПЕР СЕЛЕКТИВЕН МОДУЛАТОР ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА, СИЛА И РЕЛЕФ

118.00лв.

Целта на този супер селективен модулатор е да комбинира най-доброто в посока изграждане на качествена мускулна маса, сила и максимален релеф, насочвайки мазнините по време на тренировка в режим на изгаряне. Според последните научни изследвания, АС-262 предлага повече от 60-70 % силен анаболен ефект и около 27% андрогенна активност, като ясна предпоставка за покачване на качествена мускулна маса.

Съдържание в 1 капсула: АС-262 – 10 мг.

60 капс. х 10 мг.

 • количествено и качествено увеличаване на мускулната маса, с акцент върху мускулната хипертрофия
 • подпомага загубата на мазнини, пренасочвайки ги по време на тренировка в режим на изгаряне
 • повишава силата и по-бързото възстановяване между сериите
 • един от най-мощните стакове за повишаване на качествената и релефна мускулатура
 • успешно повишава нивата на мъжкия хормон (Т)  в организма, който играе важна роля за повишаване на мъжката сила и плодовитост
 • стимулира растежа на Леваторния мускул в тазовото дъно, което е силна предпоставка за по-голяма издръжливост, плодовитост и мощ по време на интимната игра
 • без странични ефекти

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО AC-262?

  AC-262 е нестероиден SARM (селективен модулатор на андрогенния рецептор), който се използва главно за увеличаване на усилията ви, които полагате и времето, което прекарвате във фитнеса. Това е синтетичен лиганд, който функционира като цялостен бустер върху органите, помагайки за генериране на желаните ефекти върху вашите кости и мускули. AC-262 няма странични ефекти, с които обикновено са известни стероидите.

  Според най-новате изследвания AC-262 предлага повече от 60 -70% от анаболните предимства, които обикновено получавате от управлението на мъжките хормони и само с 27 % процента от андрогенната им активност. Препоръчваните от потребителя насоки за употреба и дозиране на AC-262 показват, че начинаещите могат да приемат 10 до 20 mg/ден за 60 дни, докато експертите могат да приемат доза от 30 mg/ден за 90-100 дни.

  КОЛИЧЕСТВЕНО И КАЧЕСТВЕНО УВЕЛИЧАВАНЕ НА МУСКУЛНАТА МАСА,  С АКЦЕНТ ВЪРХУ ХИПЕРТРОФИЯТА

  Според много научни доказателства указания, AC-262 подобрява анаболните процеси в организма, което е силен признак за максимален мускулен растеж. Увеличавайки размера на мускулите, AC-262 също увеличава и тяхната сила, подхранвайки увереността, че един ден може да бъде разрешен и включен в употреба за профилактиката  и лечение на увреждания в скелетните мускули.

  ПОПОМАГА ЗАГУБАТА НА МАЗНИНИ

  Научните изследвания са установили, че един килограм добавен мускул консумира до 150 калории допълнително на ден. Това създава предпоставка за въвличане и консумация на повече натрупани мазнини. Добавянето на AC-262 определено би помогнало за увеличената загуба на мазнини, пренасочвайки ги повреме на тренировка в режим на изгаряне.

  СТИМУЛИРА РАЗТЕЖА НА ЛЕВАТОРНИЯ МУСКУЛ

  Леваторният мускул е основната част от тазовото дъно. Той отговаря за правилната фзиологична работа и развитие на организма в посока – уриниране и отделяне. Проучванията са установили, че приемането на AC-262 в продължение на две седмици може ефективно да стимулира растежа на този мускул, което ще ви помогне да вдигате много високо самолета – по-често и по-продължително.

  ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТТА НА АЛЦХАЙМЕР

  Използването на AC-262 може да помогне при лечението на болестта на Алцхаймер, тъй като AC-262 може потенциално да повиши нивата на андрогенните рецептори, следователно може да бъде ефективен при предотвратяване на болестта на Алцхаймер и свързаните с нея заболявания. Продукта може също да помогне за подобряване на контрола на пространствената памет.

  ЗАКЛЮЧЕНИЕ

  AC-262 е нестероиден и много полезен SARM, който може да повиши енергията на своя потребител заедно с много потенциални ползи, включително по-нисък риск от проблеми с простатата, ускорена загуба на мазнини и повишена мускулна маса и повишена костна минерална плътност. Едно от основните предимства на този SARM е да увеличи производството на мъжки хормон(Т) и да вдигне много високо самолета. Препоръчителната употреба на този SARM може да изиграе жизненоважна роля в дейността на всеки атлет във фитнеса, тъй като това не само ще подобри мускулната му маса и сила, но и ще осигури успешна защита срещу различни заболявания!

  СЪСТАВ: AC-262 – 10 мг. в една капсула.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  За мъже 2 капсули на ден. За напреднали може да се увеличи дозата до 3 капсули на ден. За жени – не повече от 1 капсула на ден! Оптималната продължителност на цикъла е 12 седмици за начинаещи, след което се прави почивка от един месец. При напреднали (експерти) употребата може да се увеличи до 14-15 седмици.

  Производител: BMM Supplements, Netherlands

  Брой капсули в опаковка: 60

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

  Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин