BERBERINE X / БЕРБЕРИН Х / AMPK – AKTIVATOR* / 120 КАПСУЛИ

52.00лв.

BERBERINE X е най-мощният продукт на пазара, който понижава нивата но холестерола, триглицеридите в кръвта, нивата на кръвната глюкоза. Успешно се справя със синдрома на инсулинова резистентност и метаболитен синдром. Едно от най-важните и полезни действия на  BERBERINE X  върху нашия организъм, е активирането на AMPK-ензима, който играе основна роля в регулирането на клетъчно-енергийния баланс и енергийния метаболизъм на цялото тяло и е от съществено значение за живота – известен още като „златния път към дълголетието!“

BERBERINE X съдържа четири уникални съставки: 1. Органично отгледан екстракт от корен от Берберин, който спомага за активирането на AMPK-ензима (аденозин монофосфат-активирана протеин киназа) – Berberine HCL ( Berberis aristata; Root ), 2. Органично отгледан екстракт от вътрешна кора на дърво от Цейлонска канела – Organic Ceylon Cinnamon (Cinnemon verum; Barc), 3. Хром пиколинат е една от най-популярните и ефективни форми на минерала хром – ( Chromium Picolinate ), 4. Пчелното млечице – ( Royal Jelly ).

 • намалява нивата на кръвната глюкоза
 • понижава нивото на триглицеридите
 • намалява нивата на серумния холестерол
 • поддържа нормалните нива на глюкоза в кръвта
 • увеличава изгарянето на складираните мазнини
 • помага при състояния на метаболитен синдром
 • помага при състояния на инсулинова резистентност
 • помага при състояния на хипертония
 • помага при състояния на висока кръвна захар
 • увеличава добрия и намалява лошия холестерол
 • притежава мощни ефекти против стареенето
 • активира на AMPK-ензима*
 • BERBERINE X е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА BERBERINE X?

  Берберина или така нареченото Куркуминово дърво (Berberis aristata), известно също като индийски берберис или дървесна куркума, е бодлив храст, принадлежащ към семейство Киселтрънови (Berberidaceae) и рода Berberis. Това е важна лечебна билка, произхождаща от региона на Северни Хималаи. Проведени са много клинични изследвания относно неговите полезни действия върху нашия организъм, които са доказали широкия спектър от терапевтични приложения. Растението е полезно като антипиретично, антибактериално, антимикробно, антихепатотоксично, антихипергликемично, противораково, противовъзпалително, антиоксидантно и антилипидемично средство. Екстрактите от B. aristata и неговите формулировки също са полезни при лечение на диария, хемороиди, гинекологични разстройства, ХИВ-СПИН, остеопороза, диабет, инфекции на очите и ушите, зарастване на рани, жълтеница, кожни заболявания и маларийна треска. Едно от най-важните и полезни действия върху нашия организъм е активирането на AMPK-ензима, който играе основна роля в регулирането на клетъчно енергийния баланс и енергийния метаболизъм на цялото тяло и е от съществено значение за живота – известен още като „златния път към дълголетието!“ Активирането на AMPK-ензима, намалява кръвната глюкоза, понижава възпалението, понижава нивото на триглицеридите и увеличава изгарянето на складираните мазнини. Активирането на AMPK-ензима в клетките на нашето тяло намалява с напредването на възрастта, поради ред физиологични причини. Но добрата новина е, че можем да го активираме с приема на BERBERINE X, което означава много за нас, за нашето здраве и дълголетие!

  КАКВО СЪДЪРЖА BERBERINE X?

  1. Berberine HCL ( Berberis aristata; Root ) – Органично отгледан екстракт от корен от Берберин, който спомага за активирането на AMPK-ензима (аденозин монофосфат-активирана протеин киназа). Берберина помага при състояния на метаболитен синдром, инсулинова резистентност, хипертония, високи триглицериди, затлъстяване, повишена кръвна захар, диабет и пред диабетни състояния, увеличава добрия и намалява лошия холестерол. Приемът на Берберин, намалява нивото на лошия холестерол с 15% и триглицеридите с 25%! Той има изключително мощни анти-ейджинг ефекти, активирайки гените на дълголетието, така наречените сирутини.
  2. Organic Ceylon Cinnamon (Cinnemon verum; Barc) – Органично отгледан екстракт от вътрешна кора на дърво от Цейлонска канела от семейство Cinnamomum. Цейлонската канела е традиционна индийска билка, която има изключителни ползи за нашето здраве от векове. Тя се различава от обикновената канела по своя изразен светлокафяв цвят. Има много по-високо съдържание на натурални масла (цианалмалдехиди). Цейлонската канела способства за намаляване на нивото на кръвната захар, контролирането на триглицеридите и стимулирането на инсулиновите рецептори, така че да нормализира глюкозата в кръвта. Подходяща е за прием от хора с диабет тип 2. Цейлонската канела има силно изразено противогъбично и антибактериално дийствие. Животът е баланс между раждане на нови, здрави и функционални клетки от една страна и от друга, тяхното самопречистване, тяхната афтофагия (способността на организма да се самопрочиства от вредни, стари или болни клетки). Това е уравнението, което удължава живота ни. Цейлонската канела е това съединение, което прави и двете!
  3. Chromium Picolinate ( Хром ) – Хром пиколинат е една от най-популярните и ефективни форми на минерала хром. Наричан още глюкозо-толерантен фактор, той е генералният минерал, който способства за понижаване на глюкозата в кръвта и повишаване на клетъчната енергията в нашия организъм. Хромът подобрява метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите. Той бързо дифундира през клетъчната мембрана и мигновено достига биоактивните си нива, като успешно подобрява инсулиновата чувствителност – основен фактор за намаляване на теглото. Намалява чувството за глад и най-вече, помага при борба с влечението към сладките храни. По този начин се намалява общото количество приети калории и се постига по-бързо редукция на излишните килограми. Хромът има потенциал да редуцира нивата и на лошия холестерол, с което се подкрепя сърдечно-съдовото здраве. Притежава антиоксидантен ефект и укрепва имунната система. Нужен е за доброто състояние на нервната система, действа като антидепресант и подобрява настроението.
  4. Royal Jelly (Пчелно млечице) – Пчелното млечице представлява секрет, произвеждан от медоносните пчели, с който се захранват ларвите в колонията. Неговата формула е толкова хармонично съставена, че едва ли е възможно да й се намери аналог в природата. Пчелното млечице включва в себе си повече от 400 активни съставки, витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини, протеини, ензими, хормони и ред други съставки. Съдържа осемнайсет вида аминокиселини, включително и осемте незаменими, които организмът на човек не може да произвежда сам. Ето защо се счита за „най-пъленоценен протеин“. Тези аминокиселини са нужни за създаване на нови протеини в организма и за поддържане на добър метаболизъм. Пчелното млечице е богато и на калий, който е силен вазодилататор. Минералът помага за намаляване стесняването на кръвоносните съдове. В пчелния продукт се срещат още редица хранителни вещества, включително витамини А, С, Д, Е и някои представители от група В, желязо, калций и други минерали. Пчелното млечице подкрепя функционирането на имунната и нервната системи. Съдейства за повишаване на енергията и издръжливостта. Повлиява благоприятно работата на мозъка. Действа много добре при умора и стрес. Има антибиотичен и противовирусен ефект.

   

   

  1. КАК ДЕЙСТВА BERBERINE X?

  • активира на AMPK-ензима*
  • намалява нивата на кръвната глюкоза
  • понижава нивото на триглицеридите
  • намалява нивата на серумния холестерол
  • поддържа нормалните нива на глюкоза в кръвта
  • увеличава изгарянето на складираните мазнини
  • помага при състояния на метаболитен синдром
  • помага при състояния на инсулинова резистентност
  • помага при състояния на хипертония
  • помага при състояния на висока кръвна захар
  • увеличава добрия и намалява лошия холестерол
  • притежава мощни ефекти против стареенето
  • активира гените на дълголетието, така наречените сиртуини
  • притежава противогъбично и антибактериално дийствие
  • потиска чувството за глад на сладки храни
  • редуцира излишните килограми, повишавайки инсулиновата резистентност
  • притежава мощен антиоксидантен ефект
  • укрепва функциите на имунната система
  • подобрява състояние на нервната система
  • действа като антидепресант и подобрява настроението.
  • увеличава нивата на клетъчната енергия
  • притежава антипиретично, антибактериално, антимикробно, антихепатотоксично, антихипергликемично, противораково, противовъзпалително, антиоксидантно и антилипидемично действие
  1. КАК СЕ УПОТРЕБЯВА BERBERINE X?

  От две(2) до четири(4) капсули дневно, предимно вечер преди лягане. По този начин се спазват циркадните ритми и се активират пътеките на дълголетие.

  Дози в опаковка: 120 капсули

  Единични дози: 2 капсули

  Препоръчителна дневна доза: от 2 да 4 капсули вечер.

  Препорачителен период на прием: За максимални резултати е добре да се приема до три(3) месеца (12 седмици). След периода на почивка около месец, цикълът може да се повтори.

  Съхранение: Съхранява се на недостъпно от деца място до 25 градуса.

   

  БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ BERBERINE X!

   

   

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин