BULGARIAN TRIBULUS / 108 ТАБЛЕТИ X 1500 МГ / НАЙ-МОЩНИЯТ И КОНЦЕНТРИРАН ТРИБУЛУС НА ПАЗАРА / 90% САПОНИНИ / 45% ПРОТОДИОСЦИН / 100% БЪЛГАРСКА СУРОВИНА

58.00лв.

Безупречен продукт с подчертан характер и съвършено фармацефтично качество, на което никой не може да устои. Всяка опаковка съдържа:

 • 108 таблетки х 1500 мг.
 • 90% сапонини
 • 45% протодиосцин
 • 162 000 мг. активно вещество във всяка една опаковка
 • BULGARIAN TRIBULUS е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО BULGARIAN TRIBULUS?

  България безспорно е майката на този ексклузивен продукт. Роден и отгледан грижливо в канелено-горските почви на Западно-Родопските масиви BULGARIAN TRIBULUS е лидер на световния пазар. Мощният хумусен хоризонт, присъстващ в подпочвеният матрикс и естеството на климата в България, създават най-благоприятните условия относно неговото прецизно отглеждане и разпространение. Това е най-добрият природен маркер, доказващ огромното значение на климатичните условия, почвената покривка и геоложката основа – гарантиращи спецификата и адаптацията на неговото създаване.

  КАКВО СЪДЪРЖА BULGARIAN TRIBULUS?

  BULGARIAN TRIBULUS е уникален по рода си продукт, следващ твърдата линия на успеха. Той е произведен от естественото растение бабини зъби, съдържащ в себе си високо количество сапонини, стероли, флавоноиди и алкалоиди от харманов тип. Не напразно е обявен за най-мощният продукт на планетата. BULGARIAN TRIBULUS съдържа 108 таблети по 1500 мг. с концентрация на активната субстанция максималните – 90% сапонини. Общото й количество в една опаковка възлиза на сумарните – 162 000 мг. висококачествен натурален екстракт. BULGARIAN TRIBULUS е продукт с най-високо ниво на био-органична усвояемост. BULGARIAN TRIBULUS е единственият по рода си екстракт, който съдържа сулфатни спиростанолови и фуростанолови сапонини. Няма друг подобен на пазара.  BULGARIAN TRIBULUS стимулира мощно ендогенното (вътрешното) производство на мъжки хормони, което благоприятства развитието на по-голяма сила, повече качествена мускулна маса, повишено желание за интимност и пoлова мощ. Съчетанието на количество таблети, милиграми, 90% сапонини и цена, впечетлява най-напред с безупречната си разработка, перфектното качество, максимална референтност и високата му фармацефтична наситеност. Това не е продукт за безволевите и безхарактерните. Това е продукт от бъдещето, който натоварва с убедителност, експресивност, увереност, индивидуалност и висока доза професионализъм.

  ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА BULGARIAN TRIBULUS?

  Използва се за повишаване на силата, мускулната маса и издръжливостта в организма. Много по-бързо протича възстановяването след тежки физически натоварвания. Комлексно лекува понижена пoлова мощ и желание при мъжете. При нарушена обмяна на липидите намалява лошият холестерол и спомага за по-бързото изгаряне на мазнините.

  КАК ДЕЙСТВА BULGARIAN TRIBULUS?

  Мощното му активно действие бива проучвано, изледвано и описано от редица специалисти като силно aнаболно и силно aндрогенно.

  • притежава мощно aнаболно и мощно aндрогенно действие върху организма
  • ускорява ендогенното производство на мъжки хормони и намалява значително нивата на eстрогена и кoртизола
  • повишава не само aнаболните процеси в организма, но и действа антикатаболно (не позволява да се катаболизира чистата мускулна маса)
  • повишава синтеза на белтъка в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж
  • индуцира протеиновия синтез както в черният дроб, така и в скелетната мускулатура и стимулира производството на мъжки хормони(ендогенно)
  • поддържа положителен азотен баланс в организма, благодарение на ефект, който причинява бърз калиев поток в миоцитите(мускулните клетки) и индуцира мощен протеинов синтез
  • подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса
  • понижава нивата на eстрогена в организма, стимулирайки мускулния растеж, по начин, независим от aндрогенните рецептори
  • повишава метаболизма и адаптацията на организма към по-високи натоварвания
  • редуцира мастната тъкан и подобрява функциите на кръвоносната система
  • регулира нивата на кръвната захар в организма и намалява нивото на лошия холестерол

  КАК ДА ПРИЕМАТЕ BULGARIAN TRIBULUS?

  • при трениращи и целящи по-високи спортни резултати от 1 до 3 таблети дневно
  • за мъже с намалена пoлова мощ от 1 до 2 таблети дневно, като продължителността на лечение е най-малко деведесет дни.
  • при безплодие при мъжете от 2 до 4 таблетки дневно, като продължителността на лечение е най-малко деведесет дни.
  • при жени с ендокринен стерилитет се препоръчва от 1 до 2 таблети дневно прилагани от първи до дванайстия ден на менструалния цикъл.

  КАКВО СЪДЪРЖА BULGARIAN TRIBULUS?

  Активна съставка – сух екстракт от растението бабини зъби (Tribulus terrestris herba extr. Siccum) – 1500 мг. в една таблета. Съдържание на фуростанолови сапонини – 90%и 45% протодиосцин. Допълнителни съставки: микрокристална целулоза, повидон, мегнезиев стеарат, талк.

  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ЕДНА ОПАКОВКА

   

  КАК ИЗГЛЕЖДА BULGARIAN TRIBULUS И КАКВО СЪДЪРЖА ОПАКОВКАТА?

  108 бр. таблети – двойноизпъкнали, пясъчни на цвят с делителна черта за по лесен прием.

  СЪХРАНЕНИЕ НА BULGARIAN TRIBULUS.

  • Да се съхранява в оригналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага
  • Да се съхранява под 25 градуса
  • Да се съхранява на място недостъпно от деца
  • Да не се употребява по време на бременност и в периода на кърмене
  • Да не се използва след изтичане срока на годност

   

   


   

  Additional information

  Weight0.35 kg
  Брой

  1 опаковка, 2 опаковки, 3 опаковки, 4 опаковки, 5 опаковки + 1 брой подарък

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин