CARDARINE / GW 501516

108.00лв.

60 капс. х 15 мг.

CARDARIN известен още като (GW 501516)  е  PPAR5 рецепторен агонист, който драстично увеличава издръжливостта и повишава изгарянето на мастната тъкан.

Създаден в сътрудничество между Ligand Pharmaceutical и GlaxoSmithKline през 90-те години на миналия век (GW 501516), той е един прекрасен продукт, който:

 • тотално изгаря и елиминира мазнините
 • увеличава силата и издръжливостта
 • повишава с 79% нивото на добрия HDL холестерол, респективно намалява лошия(LDL)
 • използва мазнините като гориво, както реагира организма по време на глад

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО (GW 501516)?

  Въпреки факта, че (GW 501516) често се свързва със SARMS (селективни модулатори на андрогенните рецептори), той всъщност не е SARM (дори не е хормонален). Cardarine (GW 501516) технически е PPAR-рецепторен агонист (В областта на молекулярната биология – пероксизом пролифератор – активирани рецептори ( PPAR) са група рецепторно-ядрени протеини, които функционират като транскрипционни фактори, които регулират експресията на гени).

  КАК РАБОТИ (GW 501516)?

  (GW-501516) се свързва с рецептора на PPAR, по-специално група ядрени рецептори (сензори, които откриват щитовидните и стероидните хормони в организма), които инициират ензима PGC-1a. Това негово действие, води до ген експресия, по-специално на гени, които са отговорни за енергоразхода в организма.

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА (GW 501516)?

  Медицинската употреба на този продукт се свързва с лечението на различни сърдечно-съдови заболявания, диабет, затлъстяване и метаболитен синдром. (GW 501516) повишава метаболизма на мастните киселини, увеличава HDL (добър холестерол) и намалява LDL (лош холестерол). Като допълнение може да кажем, че той понижава триглицеридите и кръвната захар.

  Що се отнася до употребата на (GW 501516) при спортисти, можем да бъдем категорични, че този продукт помага при загубата на мазнини, повишава издръжливостта и способства за по-бързото възстановяване. (GW 501516) предпазва мускула от разрушаване, т.е. има антикатаболни свойства. Повишава загубата на мазнини в резултат на повишеното усвояване на глюкозата в скелетните мускули. По време на почивка, след тежки тренировъчни сесии, (GW 501516) увеличава усвояването на хранителните вещества и намалява складирането на въглехидратите и мазнините под формата на мастна тъкан.

  ЗАЩО ТОЧНО (GW 501516) И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО?

  Издръжливост: (GW 501516) увеличава издръжливостта, което води до по-дълги и по-интензивни тренировъчни сесии. В резултат на което, вие ще изразходвате повече калории и ще изгаряте повече мазнини. Ще правите по-тежки кардио тренировки, ще имате повече въздух и ще се възстановявате по-бързо за следващата тренировка. Ще се чувствате жизнени и желанието ви за тренировки ще бъде много по-голямо.(GW 501516) не е стимулант и поради това той няма да ви накара да се тревожите и да се притеснявате, че маже да стигнете до конфликтна ситуация с някой от трениращите във фитнеса. Много хора посочват, че при употребата на (GW 501516) са получили по-голямо чувство за благополучие.

  Загуба на мазнини: Много спортисти показват перфектни резултати, дори и когато не спазват много стриктна диета.Те не натрупват излишно количество мазнини. Загуби на мазнини от 4% за период от 4-6 седмици са напълно постижими с употребата на (GW 501516). Ако спазвате строг хранителен режим и тренирате качествено, процентната загубата на мазнини ще бъде на съвършено друго ниво! Подобно на растежния хормон, (GW 501516) повишава провъзпалителни маркери в мастната тъкан и намалява киселинността на гените, участващи в липогенезата. Той блокира дълговерижните мулекули на мастните киселини и блокира тяхното натрупване. (GW501516) действа изключително върху PPAR бета-клетките, което кара тялото да използва мазнини като гориво – състояние, физиологично адекватно на така нареченият „режим на гладуване“.

  Сила и възстановяване: (GW 501516) ще ви помогне да тренирате по-тежко и да се възстановявате по-бързо между сериите.

  ВАЖНИ ПОЛЗИ ПРИ УПОТРЕБАТА (GW 501516)!

  • предпазва мозъка
  • предпазва сърцето
  • предотвратява затлъстяването
  • предпазва бъбреците
  • повишава имунитета
  • предпазва черният дроб от ранна дегенерация

  ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА (GW 501516)?

  Съществуват много спекулации относно страничните ефекти на (GW 501516) и неговата практична употреба и дозировка. При употребата на (GW 501516)  няма данни за странични ефекти при разумни дози(без злоупотреба) – неоспорим факт. В миналото имаше много слухове, основаващи се на спекулации относно туморния растеж в дебелото черво. Въпреки това през 2004 г. в проучване, публикувано от Американската асоциация по ракови изследвания, потвърждава, че (GW 501516) не е показал ефект върху разпространението на колоректални ракови клетки в организма. Активирането на PPAR няма ефект върху клетъчния растеж! За да се стигне до този извод, още през 2008 г. беше направено проучване върху рака на гърдата и пролиферацията на цветни ракови клетки. PPAR агонистът се оказа безспорен, в инхибирането на  по-нататъшния растеж на раковите клетки. При всички проучвания проведени с хора и наблюдавани ударни групи, не са наблюдават странични ефекти при използването на (GW 501516). При дози от 10-20мг. на ден, няма никакви опасения за появата на такива!

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1-2 капсули на ден

  Капсули в опаковката: 60 x 15mg

  Съдържание в 1 капсула:

  {4-[({4-methly-2-[4-(trifluoromethyl)phenyl]-1,3-thiazol-5-yl}methly)sulfanyl]-2-methylphenoxy}acetic acid – 10mg

  ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА: Като хранителна добавка в тренировъчни дни приемайте 2 капсули преди тренировка. В дни без тренировка приемайте 2 капсули сутрин. Не употребявайте по-дълго от 8 седмици без 4 седмичен период на почивка. Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ЖЕНИ?

  Да! Няма проблем да се използва от жени!

  КАКЪВ Е МАКСИМАЛНИЯ ЦИКЪЛ ЗА УПОТРЕБА?

  8 седмици х 2 капсули на ден.

  Additional information

  Weight 0.65 kg

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин