INFERNO / 300 КАПСУЛИ

62.00лв.

300 капсули х 600 мг.

Инферно е безупречен продукт с подчертан характер и съвършено фармацевтично качество, на което никой не може да устои. Невероятна му формула е прецизно структурирана, за да подпомогне изгарянето на двата основни типа мазнина в човешкото тяло – Бяла мастна тъкан (WAT) и Кафява мастна тъкан (BAT). Основните ключови съставки, които изграждат Инферно и способстват за бързото изгаряне на излишните мазнини са: (L- Carnitine Tartrate) и (Paradoxine (Grains of Paradise) 12,5% 6 -paradol).

 • превръща бялата в кафява мазнина и съдейства за нейното по-бързо изгаряне
 • блокира d-2 рецепторите в мастните клетки и стопира натрупването на мазнини
 • способства за по-бързата редукция на мазнини в проблемните зони
 • подтиска апетита и намалява желанието към прости захари(монозахариди)
 • елиминира хроничната умора, като Ви зарежда с огромна доза екстремна енергия
 • INFERNO е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНФЕРНО?

  Инферно е безупречен продукт с подчертан характер и съвършено фармацевтично качество, на което никой не може да устои. Невероятна му формула е прецизно структурирана, за да подпомогне изгарянето на двата основни типа мазнина в човешкото тяло – бяла мастна тъкан (WAT) и кафява мастна тъкан (BAT). Основните ключови съставки, които изграждат Инферно и способстват за бързото изгаряне на излишните мазнини са: (L- Carnitine Tartrate) и (Paradoxine (Grains of Paradise) 12,5% 6 -paradol).

  1. Защо точно L- Carnitine Tartrate?

  L- Carnitine Tartrate или  така наречената тартратна форма на Л-карнитина е най-пречистената органична субстанция от физиологично гледна точка. Тя има биохимична структура, близка до тази на аминокиселините и затова се разглежда заедно с тях. L- Carnitine Tartrate е дипептид, който е произведен от аминокиселините лизин и метионин. Основната му физиологична функция е да подпомага транспорта и изгарянето на мазнините вътре в клетката, прецизно да ги транспортира до митохондриите и адекватно да ги оползотворява като мощен енергиен източник.

  2. Какво е неговото действие?

  • L- Carnitine Tartrate е една от най-продаваните и работещи формули с цел подпомагане на отслабването и подобряване на спортните резултати.
  • L- Carnitine Tartrate пренася дълговерижните мастни киселини (триглицеридите) до митохондриите на всяка клетка – “енергийната пещ”, в която мазнините биват изгаряни и използвани за енергия.
  • L- Carnitine Tartrate тотално увеличава метаболизма и промотира здравословното редуциране на тегло.
  • L- Carnitine Tartrate увеличава драстично енергията и мускулната издръжливост.
  • L- Carnitine Tartrate подпомага прилагането на различни диетични цикли, като по-скоростно елиминира натрупаните мазнини, намалява чувството за глад и премахва по-бързо умората и слабостта в мускулите.
  • L- Carnitine Tartrate има и прекрасно профилактично действие срещу болести на черния дроб, сърдечно-съдовата система и бъбреците. Здравословното състояние на тези органи е от изключителна важност за постигане на по-добри спортни резултати.

  3. Защо точно Paradoxine (Grains of Paradise) и какво представлява той?

  Grains of Paradise (Aframomum melegueta) са така наречените „Зърна от Рая“. Тяхната родина е западна Африка и са от вида на семейство джинжифилови (Zingiberaceae). Съществуват много разновидности при тяхното терминуване, например: пипер Мелегуета (melegueta pepper), пипер Алигатор (alligator pepper), Гвинейски зърна (Guinea grains), Зърна от Селим (Xylopia aethiopica) и др.

  В Африка „Зърна от Рая“ се използват в народната медицина за подпомагане на  здравословното храносмилане, предпазване на тялото от свободни радикали (антиоксидантни свойства),както и за антидиабетични цели в медицинската практика. „Зърна от Рая“ представляват червеникавокафяви семена, които имат пикантен и пиперлив вкус. Когато ги опитате, може да се почувства усещане за „нагряване“, което доказва техните липотропни и термогенни свойства върху нашия организъм. „Зърна от Рая“ са прекрасен афродизиак. В поредица от научни изследвания, учените са открили и изолирали няколко съединения, които са известни не само с мощната си миризма и аромат, но и със свойствата си за борба с мазнините. Това са:

  • 6-paradol
  • 6-gingerol
  • 6-shogaol
  • 6-gingerdione

  Тези съединения са свързани с обещаващите изследвания за бързата загуба на тегло, особено 6-парадол и 6-гингол (които също се срещат в джинджифила). 6-парадола е най-активното фенолно съединение от тях. Благодарение на него се дължи пикантният вкус на растението. Той притежава най-мощният липотропен(изгарящ мазнините) ефект и в него се крие истинската магия на „Зърна от Рая“. Ето защо „Зърна от Рая“ се използва най-често като естествен термогеник!

  4. Как работи Paradoxine (Grains of Paradise)?

  Благодарение на редица клинични изпитания 6-парадола и най-вече неговата (12,5% стандартизираност и наситеност) превръща бялата мазнина в кафява.

  Трансформацията от бял към кафяв адипоцит
  Трансформацията от бял към кафяв адипоцит

  Бялата мазнина в нашето тяло служи за съхранение на енергията. Кафявата мазнина от своя страна, служи за поддържане на хомеостазиса на телесната ни температура, когато тялото ни е изложено на ниски температурни амплитуди. Превръщането на бялата в кафява мазнина, насочва организма към огромен енергоразход и негативен енергиен баланс, което в крайна сметка води до повишено изгаряне на мазнини, и по-голяма загуба на тегло.

  Paradoxine(12,5% 6-paradol) е най-добрата алтернатива на кофеина. Той е в класацията на топ 10 растения, които притежават най-добрите качества за изгаряне на мазнини. „Зърна от Рая“ често е предпочитаното растение пред други подобни от същата група, поради мощните си липотропни качества, намаляващи мастната тъкан и поради отсъствието на нежелани странични ефекти. Други подобни естествени липотропици, които съдържат вещества като кофеин или капсаицин, не са за препоръчване, тъй като някои хора, имат развита свръхчувствителност към подобни активни съставки и могат да предизвикат в организма им нежелани странични реакции.

  5. Какви са ползите от Paradoxine (Grains of Paradise)?

  • повишава драстично енергоразхода в организма
  • превръща бялата в кафява мазнина и съдейства за нейното по-бързо изгаряне
  • повишава метаболизма
  • блокира d-2 рецепторите в мастните клетки и стопира натрупването на мазнини
  • подтиска апетита и намалява желанието към прости захари(монозахариди)
  • притежава силен термогенен ефект
  • способства за по-бързата редукция на мазнини в проблемните зони
  • промотира безопасната и постепенна редукция на тегло, както и два пъти по-високо изгаряне на мазнини
  • елиминира хроничната умора, като Ви зарежда с огромна доза екстремна енергия
  • намалява кръвното налягане
  • намалява хепатотоксичността (увреждане на черния дроб, приченено от натрупване на токсични елементи и тежки метали)
  • намалява нивото на лошия холестерол

  6. Съдържание на активните съставки в една опаковка.

  Инферно съдържа 30 блистера по 10 капсули, общо 300 капсули в цялата опаковка.

  7. Начин на употреба

  Начина, по който може да употребявате ИНФЕРНО е доста въриабилен. Това зависи от целите, които желаете да постигнете,  от възрастта ви, личното ви тегло, процентното съдържание на крехка мускулна маса спрямо процентното съдържание на мазнини и т.н. Най-добрия вариант е да започнете с 4-6 капсули преди тренировка или разделени на два приема. 4 капсули преди тренировка и 2 капсули през деня. Дозата е индивидуална и зависи единствено от физиологичното състояние на спортуващия и от неаговите конкретни изисквания. Дневните дози винаги могат да бъдат променяни. Употребата на ИНФЕРНО не изисква строга схематичност както при определени лекарствени форми. Той може да се спира и започва по преценка на спортуващия, без това да оказва някакво негативно въздействие или нарушаване на неговия хомеостазис.

  8. Ако сте пропуснали да вземете ИНФЕРНО.

  Ако сте пропуснали дневния прием, не компенсирайте вечер с повече капсули. Това няма да Ви помогне да изглеждате по-добре!

  9. Възможни нежелани реакции при употребата на ИНФЕРНО.

  Не са открити такива, освен при някои пациенти с индивидуална свръхчувствителност към активните съставки на продукта.

  10. Съхранение на ИНФЕРНО.

  • Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага.
  • Да се съхранява под 25 °С.
  • Да се съхранявана място, недостъпно за деца!
  • Хранителната добавка не трябва да се използва след датата на изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

  11. Как изглежда ИНФЕРНО и какво съдържа опаковката.

  Капсули – десет на брой, разположени в блистер. Общо 30 блистера по десет капсули, 300 капсули в цялата опаковка.

  INFERNO не трябва да се използва след датата на изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.
  INFERNO не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви опаковки. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

   

   

   

  Additional information

  Брой

  1 опаковка, 2 опаковки, 3 опаковки, 4 опаковки, 5 опаковки + 1 брой подарък

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин