LIGANDROL / LGD-4033

114.00лв.

60 капс. х 5 мг.

Лигандрол (LGD-4033) е най-ефективният селективен андрогенен рецепторен модулатор SARM за бързо покачване на мускулна маса. (LGD-4033)  сe използва от трениращи боди билдинг, пауърлифтинг и други силови спортове като по-здравословен заместител на най-мощните анаболни стероиди и други незаконни алтернативи.

 • огромен прираст на сила
 • бързо покачване на мускулна маса
 • намалява мазнините в тялото
 • заздравява мускулни и костни травми

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО(LGD-4033)?

  Той е един от по-новите SARM и както и останалите продукти от това семейство – не е стероиден. Приема се орално и се свързва с андрогенните рецептори, чрез които предизвиква ефект върху мускулите, подобен на стероидите. По отношение на силата и потенциала за растеж, (LGD-4033) е с най-силно изразено анаболно действие от всички SARM. По своята същност, (LGD-4033) е лиганд и действа избирателно върху тъканите, респективно – мускулната и костната. Създаден е с идеята да лекува болести, свързани със загубата на мускулна маса и целта е да бъде толкова успешен в това, колкото и тестостерона, но без неговите странични действия.  (LGD-4033) е напълно безопасен, благодарение на избирателното му физиологично действие.

  ЗАЩО ТОЧНО (LGD-4033) И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО?

  (LGD-4033) се свързва с андрогенните рецептори, но го прави селективно.Това му позволява да проявява анаболна активност спрямо мускулите и костите, вместо да влияе върху простатата, както обикновено се случва със стероидите. Изследвания, проведени върху (LGD-4033) доказват, че той е безвреден за стомаха (използваната в тях доза не надвишава 22 мг. дневно) и предоставя на приемащия го следните ползи:

  • Увеличава силата
  • Повече чиста мускулна маса
  • Редуцира телесните мазнини
  • Не задържа вода и прави мускулатурата по-твърда
  • Не причинява отрицателни странични ефекти, за разлика от прохормоните и анаболните стероиди

  КАКВО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРИ УПОТРЕБАТА НА(LGD4033)?

  За бълк (bulking) – препоръчителната дневна доза е 5 – 10 мг в рамките на 8 седмици. Ако целта ви е да качите над 5 кг чиста маса за този период, се препоръчва по – висок калориен прием при богата на протеини диета.

  За изчистване (cutting) – използвайте (LGD-4033) в комбинация с 2 други SARM (GW-501516) за максимална ефективност – това ще ви позволи да покачвате мускулна маса, докато се чистите от мазнините. Препоръчителната доза е 3 – 5 мг. в продължение на 8 седмици.

  За рекомп (recomping) – тук(LGD-4033) се представя най-добре. Мнозина от използващите го за тази цел, описват значително увеличаване на чистата мускулна маса, съпроводено с редуциране на телесните мазнини.Най-добри резултати ще получите, ако го комбинирате с (GW-501516) и (КАРДАРИН). Препоръчителната доза е 5 – 8 мг на ден, приемана в продължение на 8 седмици.

  СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

  (LGD-4033) не е токсичен и страничните ефекти от приема му са минимални. Поради това, той е идеален избор за тези, които не желаят да се доверят на стероидите, но искат да постигнат значими резултати.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1 капсула х 5 мг.

  Дози в опаковката: 60 капсули

  Съдържание:

  4-((R)-2-((R)-2,2,2-Trifluoro-1-Hydroxyeth-yl))Pyrrolidin-1-1-yl)-2-TrifiluoroMethyl)Benzonitrile – 3MG

  Начин на употреба:

  За жени: 1-2 капсула на ден в рамките на 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка

  За мъже: 2 капсули на ден за 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка

  Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин