MUSCLE MACHINE / МУСКУЛНА МАШИНА / НАЙ – ДОБРИЯТ СТАК ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА / 120 КАПСУЛИ

74.00лв.

MUSCLE MACHINE е изумителен стак за покачване на чиста мускулна маса и сила. Комплексната му формула е съставена от 5 мощни съставки, които го правят безспорен лидер в класацията на подобни продукти от същата група. Ключовите съставки са: Фадогия агрестис 10:1 (Fadogia agrestis 10:1), Туркестерон (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка), Левзея (Leuzeae carthamoides (95% Бета-екдистерон)), НМВ (Бета- хидрокси-бета-метилбутират) и Цинк (Цинков оксид). Невероятната формула на MUSCLE MACHINE е прецизно структурирана, за да повиши качествената енергия в работещия мускул, да увеличи производството на мъжки хормони в организма, както и протеиновия синтез, който е основен показател за натрупването на чиста мускулна маса и сила. MUSCLE MACHINE повишава конкретните силови показатели -(максимална сила, експлозивна сила, силова издръжливост), увеличава възстановителните процеси в организма, повишава драстично издръжливостта и ускорява в пъти следтренировъчното възстановяване:

 • изключително мощна комбинация за покачване на мускулна маса и сила
 • повишава драстично естествените нива на мъжки хормони в организма, които са основен критерий за плътна, сепарирана и красива мускулатура
 • увеличава синтеза на протеини и стопира белтъчния разпад
 • увеличава силата и повишава мускулната издръжливост
 • увеличава потентността и плодовитостта
 • способства за по-лесното справяне с физическата и психическата умора
 • помага за подобряване и поддържане на доброто настроение
 • способства за по-бързото изгаряне на мазнините
 • MUSCLE MACHINE е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  Ние създаваме съвършени формули, основани на доказателства и Ви позволяваме да видите какво точно има вътре. Това е прозрачност, на която можете да се доверите!

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА MUSCLE MACHINE?

  Основните съставки, които изграждат MUSCLE MACHINE са: Фадогия агрестис 10:1 (Fadogia agrestis 10:1), Туркестерон (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка), Левзея (Leuzeae carthamoides (95% Бета-екдистерон)), НМВ (Бета- хидрокси-бета-метилбутират) и Цинк (Цинков оксид).

  1. Фадогия агрестис 10:1 (Fadogia agrestis 10:1) е африканско лечебно растение, което местното население традиционно използва за лечение на ниски нива на мъжки хормони, които са основен критерий за качествена мускулна маса и сила. Родината на Fadogia agrestis е Централна Африка. Растението представлява нисък цъфтящ храст от семейство Брошови, чиито най-известен представител е кафето. Народите в Нигерия и Гана го използват от векове като средство за повишаване на енергията и хормоналната мощ при мъжете. Научни изследвания през последните години доказват, че Fadogia agrestis притежава и други здравословни ефекти. Анализът на фитохимикалите в състава показва наличие на алкалоиди, сапонини и в по-малки количества антрахинони и флавоноиди. Проведените клинични изпитвания откриват ясна зависимост между приемането на Fadogia agrestis и повишаване на нивата на мускулната маса и сила. Билката ускорява синтеза на мускулен протеин, увеличава хипертрофията. Действа и антикатаболно, което от своя страна не позволява да се разгражда така структурираната вече чистата мускулна маса. През последните години Fadogia agrestis се радва на висока популярност сред спортисти и любители на фитнеса и бодибилдинга като натурална алтернатива на анаболните стероиди. На практика Fadogia agrestis дава подобни резултати като анаболните стероиди, но без техните неблагоприятни за здравето странични ефекти, най-вече върху функцията на бъбреците и черния дроб. Активните вещества в състава на растението допринасят за увеличаване на ефективността при спортни дейности, за намаляване на умората и повишаване на ежедневните енергийни нива. Благодарение на свойството си да ускорява липидния метаболизъм Fadogia agrestis набира популярност и като средство за борба с излишните килограми. Хризофановата киселина в състава му може да повиши броя на червените кръвни телца при хора с налична анемия. Стягащите свойства на Fadogia agrestis помагат за подобряване на състоянието на кожата, допринасяйки за намаляване на прекомерната секреция на себум, на пъпките и на подпухването около очите.

  2. Туркестерон (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка). Туркестерона е най-мощният натурален анаболен стимулант! Той взривявя вашата мускулатура, прави я твърда, сепарирана, без излишни мазнини и неприятна водна задръжка. Туркестерона е перфектният продукт с подчертан характер и съвършено фармацевтично качество, от групата на Екдистероидите – клас съединения с подобна структура на андрогените. Туркестерона е синтезиран и получен от растението Аджуга Туркестаника (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка)). Най-ефикасните екдистероиди открити до този момент в света са: „екдистерон“, „туркестерон“ и „20-хидроксиекдизон“ и „екдизон“. От четирите екдистероиди, Туркестерона е с най-силно изразен анаболено-андрогенен ефект! Ненапразно през последната година в световен мащаб, Туркестерона придоби огромна популярност. Той се изкачи на най-високото стъпало на световната суплементарна йерархия и се утвърди като най-модерният натурален екстракт, използван от всички атлети по света за повишаване на експлозивната сила, бързия мускулен растеж и ускореното възстановяване след тежки тренировки! Гарантираме Ви, бихте останали изумени от грандиозните резултати, които ще постигнете след неговата употреба!

  3. Левзея (Leuzeae carthamoides (95% Бета-екдистерон))Левзеята и в частност нейната активна съставка бета-екдистерона, безспорно е един от най-качествени екстракти на планетата. Той е натурално хормонално съединение с подобна структура като тази на aндрогените и концентрация на активната съставка (95% бета-екдистерон), който е екстрахиран от растението Leuzeae carthamoides. Мощното му активно действие бива проучвано, изследвано и описано от редица специалисти като силно aнаболно-aндрогенно, сравнявайки го с тази на метандиенона. Невероятните качества, които притежава екдистерона могат да бъдат синтезирани и описани като – „Human Matrix Effect”! Въпреки, че през 2001 г. са открити 200 вида екдистеронови производни, днес тяхната регистрация надхвърля над 500 вида. Няма съмнение обаче в едно: най-известният до този момент, открит и работещ активен компонент е бета-екдистерона! Той повишава синтеза на белтък в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж. Подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса. Ускорява eндогенното производство на мъжки хормони и намалява значително нивата на eстрогена и кортизола. Увеличава силата, повишава драстично издръжливостта и ускорява в пъти следтренировъчното възстановяване.
  Фадогия агрестис 10:1 (Fadogia agrestis 10:1) е африканско лечебно растение, което местното население традиционно използва за лечение на ниски нива на мъжки хормони, които са основен критерий за качествена мускулна маса и сила. Родината на Fadogia agrestis е Централна Африка. Растението представлява нисък цъфтящ храст от семейство Брошови, чиито най-известен представител е кафето. Народите в Нигерия и Гана го използват от векове като средство за повишаване на енергията и хормоналната мощ при мъжете. Научни изследвания през последните години доказват, че Fadogia agrestis притежава и други здравословни ефекти. Анализът на фитохимикалите в състава показва наличие на алкалоиди, сапонини и в по-малки количества антрахинони и флавоноиди. Проведените клинични изпитвания откриват ясна зависимост между приемането на Fadogia agrestis и повишаване на нивата на мускулната маса и сила. Билката ускорява синтеза на мускулен протеин, увеличава хипертрофията. Действа и антикатаболно, което от своя страна не позволява да се разгражда така структурираната вече чистата мускулна маса. През последните години Fadogia agrestis се радва на висока популярност сред спортисти и любители на фитнеса и бодибилдинга като натурална алтернатива на анаболните стероиди. На практика Fadogia agrestis дава подобни резултати като анаболните стероиди, но без техните неблагоприятни за здравето странични ефекти, най-вече върху функцията на бъбреците и черния дроб. Активните вещества в състава на растението допринасят за увеличаване на ефективността при спортни дейности, за намаляване на умората и повишаване на ежедневните енергийни нива. Благодарение на свойството си да ускорява липидния метаболизъм Fadogia agrestis набира популярност и като средство за борба с излишните килограми. Хризофановата киселина в състава му може да повиши броя на червените кръвни телца при хора с налична анемия. Стягащите свойства на Fadogia agrestis помагат за подобряване на състоянието на кожата, допринасяйки за намаляване на прекомерната секреция на себум, на пъпките и на подпухването около очите.

  4. НМВ (Бета- хидрокси-бета-метилбутират). Бета-хидрокси-бета-метилбутирата се произвежда в тялото при разграждането на л-левцина – незаменима, верижно разклонена аминокиселина (BCAA), която изпълнява основна роля в синтеза на протеини и възстановяването на мускулите. Той повишава синтеза на протеините в скелетната мускулатура чрез фосфорилиране на ензима mTOR. Приемането му като добавка води и до повишаване на секрецията на хормона на растежа – соматотропин. Със свойството си да стимулира биосинтеза на протеини, Бета-хидрокси-бета-метилбутирата допринася за натрупване и запазване на мускулната маса и сила при големи физически натоварвания и същевременно подпомага бързото възстановяване след тренировки. Той ограничава катаболизма на скелетната мускулатура посредством различни вътрешноклетъчни механизми, например като потиска действието на някои гени и ензими, които разграждат протеините. Клинично изследване показва значително повишаване на аеробния капацитет, скок в анаеробния и намаляване на телесните мазнини при елитни спортисти, приемащи Бета-хидрокси-бета-метилбутират в продължение на 12 седмици. Има данни, че той помага и за намаляване на холестерола, за нормализиране на високото кръвно налягане и за лечение на различни заболявания свързани със сърдечно-съдовата система.

  5. Цинк (Цинков оксид) – Наричат го „минерала на живота“! Безспорно Цинкът е сред елементите, които не се синтезират самостоятелно в човешкия организъм, а същевременно е изключително необходим за множество органични функции. Една от най-усвояемите му форми е цинковия оксид. Той подсилва имунната система поради влиянието си върху мембраните на лимфоцитите и увеличава тяхното количество. Изключително важен ко-фактор, който стимулира функцията на повече от 100 ензима. Оказва влияние върху нивата на мъжките хормони, отговорни за поддържане на чистата мускулна маса. Дефицитът му може да доведе до различни хормонални проблеми свързани с мъжкото здраве. Цинкът влияе върху ароматизацията и нивата на естрогена, като дефицитът му може да доведе до неговото увеличаване. Влияе също върху функцията на простатата, а допълнителения му прием може да окаже положителни ефекти при заболявания на жлезата. Ниските нива на цинк може да окажат отрицателно влияние върху силата и издръжливостта при физическа активност. Допълнителения му прием намалява умората и подобрява издръжливостта.

  КАК ДЕЙСТВА MUSCLE MACHINE?

  • най- мощната комбинация за покачване на мускулна маса и сила
  • повишава драстично естествените нива на мъжки хормони в организма, които са основен критерий за плътна, сепарирана и красива мускулатура
  • увеличава синтеза на протеини и стопира белтъчния разпад
  • увеличава силата и повишава мускулната издръжливост
  • подпомага хипертрофията и поддържането на чистата и релефна мускулатура
  • увеличава потентността и плодовитостта
  • способства за по-лесното справяне с физическата и психическата умора
  • помага за подобряване и поддържане на доброто настроение
  • способства за по-бързото изгаряне на мазнините
  • индуцира протеиновия синтез както в черният дроб, така и в скелетната мускулатура и стимулира производството на мъжки хормони (ендогенно)
  • повишава ефективността на транслацията на информационната РНК при синтеза на белтъчни структури, а не ги увеличава чрез синтеза на информационната РНК (транскрипция).
  • увеличава включването на аминокиселината левцин в клетките при доза от 5 до 10 mg / kg. телесна маса (изследване, което е направено в чернодоробни клетки)
  • поддържа положителен азотен баланс в организма, благодарение на ефект, който причинява бърз калиев поток в миоцитите (мускулните клетки) и индуцира мощен протеинов синтез
  • копира и упражнява същия ефект на мъжките хормони по пътя на така наречените пътеки за сигнална трансдукция
  • понижава нивата на eстрогена в организма, стимулирайки мускулния растеж, по начин, независим от aндрогенните рецептори
  • повишава метаболизма и адаптацията на организма към по-високи натоварвания
  • редуцира мастната тъкан и подобрява функциите на кръвоносната система
  • регулира нивата на кръвната захар в организма и намалява нивото на лошия холестерол
  • понижава холестерола, вероятно чрез повишено превръщане на холестерола в жлъчни киселини – ефекта се установява от 2,5 до 5.0 mg / kg телесно тегло
  • притежава мощно антиоксидантно действие, по-мощно дори и от това на витамин D на база молекула

   

  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ЕДНА ОПАКОВКА

  Jolt Turkesterone_tabl_120caps

   

  БЕЗОПАСНОСТ И ТОКСИКОЛОГИЯ

  MUSCLE MACHINE е напълно безопасен за орален прием. Неговите активни съставки са най-пречистените от фармацевтична гледна точка. Организмът ги приема и усвоява като съединения с качеството на органик храна. При MUSCLE MACHINE не е установена никаква токсичност. Първокласното качество на всички наши продукти е основен приоритет на компанията. Хранителните ни добавки се произвеждат в стриктно контролирано среда, следвайки най-добрите производствени практики и контролирани производствени процеси. Компания обещава да създаде най-доброто изживяване за нашите клиенти и ние сме уверени, че ще останете максимално удовлетворени!

  КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА MUSCLE MACHINE?

  MUSCLE MACHINE се приема 4 капсули на ден с повече вода.

  АКО СТЕ ПРИЕЛИ ПОВЕЧЕ MUSCLE MACHINE?

  Не се наблюдава случаи на предозиране с MUSCLE MACHINE.

  АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ MUSCLE MACHINE?

  Няма никакви проблеми при пропускане на ежедневната доза. Ако имате някакви въпроси, моля обърнете се веднага към нас.
  Ние поддържаме среда, изградена върху взаимно уважение, откритост и лична почтеност. Това включва нашата загриженост към всички хора, които се докосват или са докоснати от нашата компания: клиенти, служители, акционери, партньори, доставчици и общности. Това е духът, който ни определя, продължавайки да търсим още начини, за да направим живота на хората още по-здравословен и още по-добър!

   

   

  БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ MUSCLE MACHINE!

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин