NUTROBAL / IBUTAMOREN – MK 677

120.00лв.

60 капс. х 10 мг.

MK-47 – Ибутаморен / Ibutamoren (MK-677) стимулира по естествен път хипофизната жлеза на организма, за да произвежда повече хормон на растежа, без странични ефекти. Изследванията в тази посока сочат, че  (MK-677) подобрява физическото състояние, помага за повишаването на чистата мускулна маса, изгарянето на телесните мазнини, подобряването на метаболизма и повишаването на енергията в организма.

 • стимулира хипофизата, произвеждайки по-голямо количество хормон но растежа (соматотропин)
 • повишава нивата на IGF-1
 • увеличава чистата мускулната маса
 • повишава костната плътност

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО MK-47 (MK-677)?

  Ибутаморен (познат и като ибутаморен местилат или MK-677) често се споменава в дискусии, засягащи бодибилдинга и покачването на мускулна маса. Установено е, че той подпомага секрецията на хормона на растежа и увеличава количеството инсулиноподобен фактор на растежа(IGF-1). Той постига това, като имитира действието на хормона грелин(хормон на глада), свързвайки се с грелиновите рецептори в мозъка; при активирането им, отделянето на хормона на растежа се увеличава. Подобно на грелина, приемът на (MK-677) води до повишено чувство на глад.

  Едно от големите предимства на (MK-677)  е,  че повишава нивата на хормона на растежа, без да повишава кортизоловите нива. Това е много важно, тъй като кортизолът е катаболен хормон и високата му концентрация, подтиска имунната система, забавя заздравяването на раните, затруднява запаметяването и засилва мускулното разграждане.

  ЗАЩО ТОЧНО (MK-677) И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО?

  Способства изграждането на чиста мускулна маса

  (MK-677) често се използва поради силните му анаболните свойства, способстващи увеличаването на чистата мускулна маса. Той се приема орално, веднъж дневно, което е много по-удобно, спрямо повечето други, стимулиращи хормона на растежа продукти. По-голямото количество на хормон на растежа и IGF-1 в организма допринася за повече сила и по-малко мазнини.

  Намалява загубата на мускулна маса

  При изследвания върху здрави доброволци, подложени на тежък калориен дефицит, се установява, че приемът на (MK-677) неутрализира недоимъка на достатъчно протеини, което в противен случай води до мускулно разграждане. Резултатът от друго изследване, проведено върху възрастни пациенти с фрактури на бедрената кост, показва че при неговата употреба се повишава костната минерализациия, което е сигурен белег за повишаване плътността на костния матрикс.

  Увеличава костната плътност

  По-високи нива на хормона на растежа, който осигурява по-голяма костна плътност.

  Подобрява качеството на съня

  Проведени тестове, както върху млади, така и върху възрастни участници, доказват благотворното влияние на (MK-677) върху качеството на съня и неговата продължителност.

  Потенциал за ускорено зарастване на рани и регенерация на тъканите

  Тъй като хормонът на растежа подпомага регенерацията на тъканите и заздравяването на раните, логично е да се предположи, че MK-677 ще е от полза и в тази посока. Всички знаем за блоготворните действия на хормона на растежа върху целия организъм.

  СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

  Най-честите странични ефекти  при употребата на (MK-677) са повишен апетит, възможност за появяване на леки оттоци, които бързо преминават, както и слаба мускулна болка. В някои случаи се наблюдава повишаване на кръвната глюкоза и намаляване на инсулиновата чувствителност. Описаните странични ефекти са често срещани и при хора с високи нива на хормон на растежа, инсулиновата резистентност, болки в ставите и мускулите.

  КАКВО Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ПРИ УПОТРЕБАТА НА (MK-677)?

  Внимателно следете въглехидратния си прием и редовно проверявайте нивата си на инсулин и кръвна захар. Ибутаморен увеличава апетита! Имайте предвид, че Ибутаморен притежава имуностимулиращи свойства.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1 капсула х 10мг.

  Дози в опаковката: 60бр.

  Съдържание:

  (R)-1-(2-MethylallanylO-Benzyl-D-Seryl)-1-(Methylsulfonyl)-1,2-Dihydrospiro( in-dole3,4-piperidine) – 10 mg

  Начин на употреба:

  За жени: 1 капсула на ден в рамките на 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка

  За мъже: 1-2 капсули на ден за 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка

  Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин