OSTA 20 / OSTARINE / MK2866

88.00лв.

60 капс. х 10 мг.

Osta 20 или Ostarine (MK-2866) е селективен андрогенен рецепторен модулатор (SARM). Той стимулира андрогенните рецептори, наподобяващи стероиди, но без неприятни странични ефекти, респективно потискане на ендогенния тестостерон. При (MK-2866) не е установена чернодробна токсичност.

 • незаменим в изграждането на мускулна маса
 • предотвратява загубата на мускулна маса(анти- катаболен агент)
 • мощен анаболен ефект, дори при ниски дози от 3мг.
 • повишава силата и издръжливостта

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО (MK-2866)?

  (MK-2866) е уникален, незаменим суплемент, бързо изграждащ мускулна маса, но е и известен със невероятните си способности да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми и ранна дегенаративност. В бъдеще, най-вероятно би се използвал за предотвратяване симптомите на атрофия, кахексия, саркопения, както и при хормонално-заместителна терапия.

  КАК РАБОТИ (MK-2866)?

  (MK-2866) се свързва с андрогенните рецептори, стимулирайки протеиновия синтез и изграждането на мускулна тъкан. Остарин предизвиква мускулен растеж, подобно на стероидите, но без нежеланите странични ефекти, за които анаболните стероиди са отговорни (уголемяване на простатата, повишаване на кръвното налягане и много др.). Лабораторните изследвания, доказват неговата изключителна ефективност по отношение на покачването на чиста мускулна маса и увеличаването на силата. (MK-2866)  е претърпял 8 научни теста от GTx с около 600 субекта и 3 проучвания за ефективност. Едно 4 месечно медицинско проучване от Фаза IIб, включващо 159 пациенти, показва увеличаване на общата мускулна маса в сравнение с плацебо и увеличаване на мускулната сила. (MK-2866)  предизвиква мускулен растеж, подобно на стероидите, но няма да доведе до негативни странични ефекти, които често се срещат при анаболните стероиди и прохормони, като например рак на простатата и други вторични полови белези. В това е неговата безупречна класа.

  ЗАЩО ТОЧНО (MK-2866) И КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ НЕГО?

  • по-лесно покачване на чиста маса
  • повече сила
  • повече издръжливост
  • благотворно въздействие върху ставите
  • силен анаболен ефект, дори при ниски дози (3 мг)

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА(MK-2866)?

  (MK-2866) най-често се използва от мъже и жени, които искат рязко да покачат мускулната си маса, бързо и без да трупат излишни мазнини.

  Бълк (bulking)

  MK-2866 е най – анаболният SARM, така че натрупването на чиста мускулна маса е това, което той прави най-добре. Препоръчителната доза е 20 мг. за 4-6 седмици. След циклова терапия (СЦТ) не е необходима. През този период може да покачите (и запазите) чистата маса с около 2.7 кг.

  Ако тежите над 90 кг, можете да вземате до 30 мг. в рамките на 8 седмици, но след това задължително направете СЦТ.

  Рекомп (recomping)

  Калориите се използват в процеса на изграждане на мускули, така че мазнините намаляват, докато мускулната маса и силата се увеличават. Препоръчителната доза е 12.5 – 25 мг за 4 – 8 седмици. Имайте предвид, че 30% от диетата ви в тази фаза трябва да се състои от чисти протеинови източници, за да постигнете най-добри резултати.

  Изчистване (cutting)

  (MK-2866) е способен да подпомогне изчистването, като същевременно не позволява загуба на мускулна маса. Препоръчителната доза е 12.5 – 20 мг. за 4 – 6 седмици.

  Предотвратяване на контузии

  Остарин действа анаболно на костната и мускулната тъкани, което го прави потенциално бъдещо средство при третирането на остеопороза и заболявания, водещи до намалена костна плътност. За момента, той е полезно допълнение към основното ви лекарство, ако се възстановявате от травма, по-специално такава, засягаща костите или сухожилията. Препоръчителната доза е 12.5 мг дневно.

  ИМА ЛИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА (MK-2866)?

  Такива на практика липсват. Възможно да се наблюдава слабо потискане на естествения тестостерон, но това е единствено при цикли, продължаващи повече от 8 седмици.

  Прием на дневната доза

  Периодът на полуразпад на MK-2866 е 24 часа. Вземайте дневната си доза наведнъж.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1 капсула х 10 мг.

  Дози в опаковката: 60 капсули

  Съдържание:

  ((2S)-3-(4-cyanophenoxy)-N-[4-cyano-3-(trifluoromethyl)phenyl]-2-hydroxy-2-methylpropanamide) – 10mg

  Начин на употреба:

  За жени: 1 капсула на ден в рамките на 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка.

  За мъже: 2 капсули на ден за 8 седмици, последвани от 4 седмици почивка.

  Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин