S23

108.00лв.

Бъдещето на САРМ е тук!

60 капс. х 10 мг.

S23 е най-иновативният САРМ, който е разработен и изучаван от фармацевтичната компания GTX. Той има изключително висок афинитет за свързване с андрогенните рецептори. S23 е нестероиден препарат, абсолютно безвреден и пречистен.

 • супер твърда и релефна мускулатура
 • изключително висок афинитет на свързване с андрогенните рецептори
 • изгаря мазнините и повишава драстично енергийния и работния капацитет
 • подобрява костната плътност
 • увеличава мускулната хипертрофия
 • безспорна еволюция в  модерното производство на САРМ

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАК S23 ВЛИЯЕ ВЪРХУ МУСКУЛНАТА МАСА?

  S23 се отразява много благоприятно на мускулите и костите благодарение, именно на този свой силен афинитет към андрогенни рецептори, но в същото време няма страничните ефекти на анаболните стероиди. Например, вместо да увеличава простатата, той дори намалява нейния размер, което е страхотна новина за всички онези, които се тревожат за простатата си при прием на по-силни препарати. Няма и никаква токсичност за черния дроб, което също му носи много предимства спрямо анаболните стероиди, които силно натоварват черния дроб. S23 притежава доста предимства и пред останалите САРМ, тъй като мускулната маса, която се изгражда с него е много чиста и суха, а тренировките могат да бъдат по-тежки и по-дълги.

  КАК S23 ВЛИЯЕ ВЪРХУ ИЗГАРЯНЕТО НА МАЗНИНИ?

  Според различни изследвания S23 е един от най-добрите САРМ за горене на мазнините, като при по-висока доза горенето става значително и мазнините бързо намаляват. При S23 няма никаква водна задръжка, каквато се среща при стероидите. Много културисти го използват във фазата на чистене при подготовка за състезание.

  Естетически и плътни мускули

  Ако желаете да изградите плътни и твърди мускули, определено трябва да помислите за S23. Той дава нещо, което конвенционалните стероиди не могат да дадат, тъй като твърдостта и сухотата на мускулите, изградени с него наистина са забележими. Ако търсите отлична визия с чисти мускули – това определено е вашия продукт.

  S23 СРЕЩУ СТЕРОИДИТЕ

  Според редица изследвания проведени над културисти от американския професор др. Тони Хюдж, S23 показва резултати много сравними по сила с Анавар и Винстрол, като обаче има много по-слаби или никакви странични ефекти(в зависимост от дозировката).

  ЗАКЛЮЧЕНИЕ

  S23 е страхотен продукт за чиста мускулна маса, по-малко телесни мазнини, повече енергия, по-добра костна плътност и по-красива и естетическа физика. Но не забравяйте, че все пак след употребата му е желателно да използвате продукт като SARMS PCT.

  ДОЗИРОВКА

  При мъжете, препоръчителната доза на  S23 е от 10 до 20 мг. всеки ден, за предпочитане 30-40 минути сутрин преди тренировки и след хранене, в цикъл от осем до дванадесет седмици.

  При жените, препоръчителната доза на S23 е 5 мг. всеки ден, за предпочитане 30-40 минути сутрин преди тренировки и след хранене, в цикъл от шест до осем седмици.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1-2 капсули на ден

  Капсули в опаковката: 60

  Съдържание: S23-10 мг.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  Приемайте 1-2 капсули на ден с храненето преди тренировка. Добре е на всеки 8 седмици да се правят 4 седмици почивка. Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  ПРЕПОРЪЧАНИ

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин