STENABOLIC / SR9009

128.00лв.

60 капс. х 10 мг.

STENABOLIC(SR9009) всъщност е Rev-ErbA лиганд (Rev-ErbA е вид протеин в човешкото тяло, който е част от семейството на ядрените рецептори; лиганд означава йон или молекула, които се свързват с централен метален атом и образуват координационен комплекс). Свързването на този лиганд с Rev-ErbA, увеличава активността на протеините и по този начин увеличава чистата мускулната маса. В резултат на това, в организма на употребяващия го настъпват множество ползотворни промени, като мускулна хипертрофия, ускорено изчистване от мазнини, по-висока издръжливост и много други. Това е едно от най-новите открития във фармакологията и бързо набира огромна популярност сред атлетите от цял свят.

 •  увеличава чистата мускулна маса и повишава хипертрофията
 • мускултурата става порцеланово чиста, без мазнини и водна задръжка
 • драстично ускорява метаболизма, повишавайки броя на митохондриите в клетката
 • повишава издръжливостта и скъсява времето за възстановяване в междинните почивки между сериите и упражненията
 • изгаря ефективно мазнините, като доставя на тялото огромна енергия която държи организма в състояние на повишена физическа активност
 • повишава силата и издръжливостта на организма
 • без странични ефекти, тестван от FDA

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО STENABOLIC (SR9009)?

  Потенциалът на STENABOLIC(SR9009) по отношение на бодибилдинга и спорта като цяло е огромен. Невероятни сила и издръжливост, ускорено изгаряне на мазнини, мускулна хипертрофия, подобрени нива на холестерол и кръвна захар, по-ефективен метаболизъм – всичко това от приема само на една добавка. Резултатите ще са подобни на тези от приема на Кардарин (GW-501516), но със значително повече допълнителни ползи. Освен това, той действа отлично не само самостоятелно, а и в комбинация с други добавки, така че може да се включи към всеки стероиден или SARMs цикъл.

  STENABOLIC(SR9009) ще позволи на приемащите го да правят повече кардио, да извършват по-голям тренировъчен обем, да редуцират мазнините и да качват чиста мускулна маса, както и да подобрят нивата на холестерол. Холестеролът и кардиото трябва да се следят внимателно, когато STENABOLIC(SR9009) се комбинира със стероиди като Анавар (Anavar) или Тренболон (Trenbolone).

  КАК РАБОТИ STENABOLIC (SR9009)?

  Като се свързва с и активира Rev-Erb протеина, SR9009 стартира множество процеси в организма. Двата най-изразени са увеличаването на броя на митохондриите в мускулите и подобряването на метаболизма.

  Вследствие на по-големия брой митохондрии, издръжливостта и мускулната сила нарастват значително. Това се случва, понеже се увеличават точно тези митохондрии, които са отговорни за генерирането на енергия в тялото. Също така, по-високият брой макрофаги спомага да се отстраняват дефектните митохондрии от мускулите и да се заместват с нови.

  Промяната в метаболизма увеличава изразходването на енергия с 5%, дори при положение на покой; по този начин се изгарят ненужните калории и не се позволява натрупването им под формата на мастни депа. В комбинация с ускорения метаболизъм на глюкозата, мазнините се изгарят много по-ефективно, а това кара процесите в тялото да действат, все едно то е в постоянно състояние на повишена физическа активност. Накратко: складират се по-малко мазнини, черният дроб произвежда по-малко холестерол, а повече мазнини и глюкоза се изгарят за енергия в работещите мускули.

  УПОТРЕБА В МЕДИЦИНАТА

  Като се имат предвид множеството положителни въздействия, оказвани от STENABOLIC(SR9009), лесно е да се предположи, че употребата му ще бъде най – голяма в медицината. Например, намаляването на триглицеридите и плазмената глюкоза ще е от голяма помощ при лекуването на диабет тип 2. Третирането на саркопения (загубата на мускули и сила при стареенето) също е област, която ще има голяма полза от STENABOLIC(SR9009).

  Един от най-важните проблеми, които STENABOLIC(SR9009) може да улесни значително, е борбата със затлъстяването, заболявания сзързани с холестерола, хиперинсулинемия и метаболитен синдром.

  ДОЗИРОВКА

  Оптималната доза варира между 10 и 20 мг. на ден.

  ЗАКЛЮЧЕНИЕ

  Стенаболик представлява голям напредък за фармакологията, комбиниращ множество ползи за здравето с липсата на странични ефекти. Разнообразните му приложения, както в медицината, така и в спорта, го правят изключително полезен продукт с огромен потенциал.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1-2 капсули на ден

  Дози в опаковката: 60

  Съдържание:

  SR9009-10 mg.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  Приемайте 1-2 капсули на ден с храненето преди тренировка. Добре е на всеки 8 седмици да се правят 4 седмици почивка. Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин