TESTOLONE / RAD140

118.00лв.

60 капс. х 10 мг.

TESTOLONE(RAD140) се счита за един от най-ефективните САРМ-ове, открити до момента, който освен, че подпомага значително изграждането на чиста мускулна маса, също така има неврозащитни свойства. Той е в класа от андроген- рецепторни (AR) лиганди, които са селективни за тъканите. Разработен е за предотвратяване на загубата на мускулна тъкан(мускулен катаболизъм) при хора болни от рак, остри хронични заболявания, както и при хора в напреднала възраст. Последните изследвания на RAD 140 показват по-голямо покачване на мускулна маса и по-малко странични ефекти в сравнение с конкурентните САРМ продукти.

 • бързо натрупване на мускулна тъкан
 • по-голям анаболен ефект в сравнение с много видове синтетични анаболни стероиди
 • мощен анти-катаболен ефект (предотвратяващ загубата на мускулна маса), много важен при трениращи бодибилдинг състезатели
 • огромна мускулна маса и сила
 • твърда, плътна и сатурирана мускулатура
 • тъканно-селективен анаболизъм в мускулите и костите

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  ЗАЩО ТОЧНО TESTOLONE(RAD140)?

  TESTOLONE(RAD140) е почти толкова анаболен, колкото мъжкия хормон (Т), но без андрогенния му ефект. Това е голямо предимство, тъй като именно андрогенният ефект от употребата на стероиди води до странични ефекти. Изчислено е, че е необходимо 40%  повече мъжкия хормон (Т) от Тестолон, за да се постигне същия мускулен растеж. Колкото до афинитета към андрогенните рецептори, изследванията показват, че са оптимални!

  КАК РАБОТИ TESTOLONE(RAD140)?

  Както и останалите SARMs, TESTOLONE(RAD140) действа избирателно, което му позволява да проявява анаболното си действие, без да предизвиква странични ефекти (за разлика от анаболните андрогенни стероиди). Той взаимодейства единствено с андрогенните рецептори в мускулната тъкан и костите, без да ги активира в другите части на тялото. Това води до подчертано анаболен ефект, без нежелани реакции, което е предпоставка за използването на TESTOLONE(RAD140) вместо други хормони в медицината  за в бъдеще.

  УПОТРЕБА В МЕДИЦИНАТА

  TESTOLONE(RAD140) може да е от голяма полза за хора, страдащи от андрогенен дефицит, заболявания, разграждащи мускулната тъкан, както и срещу саркопенията (загубата на мускулна маса с възрастта). Той  предотвратява уголемяването на простатата, което е много важен акцент за подържане здрвословното състояние  на жлезата. Анаболните стероиди се използват за същите цели, но както вече казахме, са съпроводени от множество нежелани реакции, повечето от които отсъстват при SARMs.

  ДОЗИРОВКА

  Препоръчителната дневна доза TESTOLONE(RAD140) е 10-30 мг, а оптималната продължителност на цикъла е 12-14 седмици.

  ЗАКЛЮЧЕНИЕ

  Тестолон се отличава с изключително силни анаболни свойства. Той е напълно легален препарат и е чудесна комбинация за всеки стероид, особено високоандрогенните, тъй като предотвратява уголемяването на простатата. Като се имат предвид всички ползи от него – увеличени сила и издръжливост, ускорено натрупване на мускулна маса и възстановяване – няма да е пресилено да се каже, че Тестолона е без конкуренция сред подобряващите представянето добавки към момента.

  Производител: bmm-supplements Holand

  Дозировка: 1-2 капсули на ден

  Капсули в опаковката: 60

  Съдържание:

  Тестолон (RAD 140)-10 mg

  НАЧИН НА УПОТРЕБА

  Приемайте 1-2 капсули на ден с храненето преди тренировка. Добре е на всеки 8 седмици да се правят 4 седмици почивка. Продуктът не се препоръчва на лица под 21 години!

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза!

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин