TURKESTERONE – MUSCLE JOLT / НАЙ-МОЩНИЯТ ЕКСТРАКТ ОТ ТУРКЕСТЕРОН / 100% AJUGA TURKESTANICA / 120 КАПСУЛИ

78.00лв.

TURKESTERONE – MUSCLE JOLT е най-мощният натурален анаболен стимулант!  Той ще взриви вашата мускулатура, ще я направи твърда, сепарирана, без излишни мазнини и неприятна водна задръжка. Туркестерона е перфектният продукт с подчертан характер и съвършено фармацевтично качество, от групата на Екдистероидите – клас съединения с подобна структура на андрогените. Туркестерона е синтезиран и получен от растението Аджуга Туркестаника (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка). Най-ефикасните екдистероиди открити до този момент в света са: „екдистерон“, „туркестерон“ и „20-хидроксиекдизон“ и „екдизон“. От четирите екдистероиди, Туркестерона е с най-силно изразен анаболно-андрогенен ефект! Не напразно през последната година в световен мащаб, Туркестерона придоби огромна популярност. Той се изкачи на най-високото стъпало на световната суплементарна йерархия и се утвърди като най-модерният натурален екстракт, използван от всички атлети по света, за повишаване на експлозивната сила, бързия мускулен растеж и ускореното възстановяване след тежки тренировки! Гарантираме Ви, че бихте останали изумени от грандиозните резултати, които ще постигнете след неговата употреба! Ние създаваме съвършени формули, основани на доказателства и ви позволяваме да видите какво точно има вътре. Това е прозрачност, на която можете да се доверите!

 • най-мощният натурален анаболен стимулант
 • притежава мощно aнаболно и мощно aндрогенно действие върху организма
 • подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса, стимулирайки РНК транслацията и усвояването на левцин в мускулните клетки
 • ускорява ендогенното производство на мъжки хормони и намалява значително нивата на eстрогена и кортизола
 • повишава синтеза на белтъка в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж
 • действа антикатаболно (не позволява да се катаболизира така структурираната вече чиста мускулна маса)
 • повишава драстично издръжливостта и ускорява в пъти след тренировъчното възстановяване
 • подобрява ефективността при тренировки, като повиши съдържанието на АТФ (аденозинтрифосфат) в мускулите
 • повишава способността на имунната система да се адаптира към условия на повишен стрес
 • понижава холестерола и регулира нивата на кръвната захар
 • 60 000 мг. активно вещество във всяка една опаковка
 • абсолютно натурален продукт, без никакви странични ефекти
 • TURKESTERONE – MUSCLE JOLT е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА TURKESTERONE – MUSCLE JOLT?

  TURKESTERONE – MUSCLE JOLT е най-мощният натурален анаболен стимулант!  Той ще взриви вашата мускулатура, ще я направи твърда, сепарирана, без излишни мазнини и неприятна водна задръжка. Туркестерона е перфектният продукт с подчертан характер и съвършено фармацевтично качество, от групата на Екдистероидите – клас съединения с подобна структура на андрогените. Туркестерона е синтезиран и получен от растението Аджуга Туркестаника (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка)). Най-ефикасните екдистероиди открити до този момент в света са: „екдистерон“, „туркестерон“ и „20-хидроксиекдизон“ и „екдизон“. От четирите екдистероиди, Туркестерона е с най-силно изразен анаболено-андрогенен ефект! Не напразно през последната година в световен мащаб, Туркестерона придоби огромна популярност. Той се изкачи на най-високото стъпало на световната суплементарна йерархия и се утвърди като най-модерният натурален екстракт, използван от всички атлети по света за повишаване на експлозивната сила, бързия мускулен растеж и ускореното възстановяване след тежки тренировки! Гарантираме Ви, бихте останали изумени от грандиозните резултати, които ще постигнете след неговата употреба!

  КАК ДЕЙСТВА TURKESTERONE – MUSCLE JOLT?

  Мощното му активно действие бива проучвано, изледвано и описано от редица специалисти като силно aнаболно-aндрогенно, сравнявайки го с тази на андрогенните стeроиди. Невероятните качества, които притежава TURKESTERONE – MUSCLE JOLT могат да бъдат синтезирани и описани като – „Human Matrix Effect”:

  • най-мощният натурален анаболен стимулант
  • притежава мощно aнаболно и мощно aндрогенно действие върху организма
  • подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса, стимулирайки РНК транслацията и усвояването на левцин в мускулните клетки
  • ускорява ендогенното производство на мъжки хормони и намалява значително нивата на eстрогена и кортизола
  • повишава синтеза на белтъка в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж
  • действа антикатаболно (не позволява да се катаболизира така структурираната вече чиста мускулна маса)
  • повишава драстично издръжливостта и ускорява в пъти следтренировъчното възстановяване
  • подобрява ефективността при тренировки, като повиши съдържанието на АТФ (аденозинтрифосфат) в мускулите
  • повишава способността на имунната система да се адаптира съм условия на повишен стрес
  • понижава холестерола и регулира нивата на кръвната захар

   

  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ЕДНА ОПАКОВКА

  Jolt Turkesterone_tabl_120caps

   

  БЕЗОПАСНОСТ И ТОКСИКОЛОГИЯ

  Туркестерона е синтезиран и получен от растението Аджуга Туркестаника (Ajuga turkestanica – (100 % цяла билка)), като работещата субстанция е 10% концентрат! Научно доказано е, че най-пречистена от фармацевтична гледна точка, работеща субстанция (активната съставка на продукта) е в концентрация на екстракта 10% от цялата 100% билка! Не може да бъде получен и синтезиран по-висок процент от 10%, поради факта, че по-високата концентрация на субстанцията е токсична и не отговаря на световните здравни стандарти за употреба и безопасност! С други думи, ако някои компании се опитват да заблуждават своите клиенти и да маркират върху своите продукти по-висока концентрация от допустимата 10%, то продуктите им са абсолютно фалшиви, некачествени и нерегламентирани за употреба!

  Изглежда, че Туркестерона има голямо разнообразие от странични ефекти, които се считат за изключително здравословни. Неговата употреба може да понижи нивата на лошия холестерол и нивата на глюкозата в кръвта, което се счита за изключително полезно за работата на черния дроб и на червата. Повишаването на скоростта на синтез на протеини увеличава защитните физиологични ефекти върху нервната тъкан. Има многообещаващи доказателства в посока „in vitro“ проучвания върху човешки мускулни влакна, които показват повишена скорост на растеж при поглъщане на Туркестерон.

  КАК ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА TURKESTERONE – MUSCLE JOLT?

  TURKESTERONE – MUSCLE JOLT се приема от 2 до 4 капсули на ден с повече вода, в зависимост от индивидуалните потребности на всеки индивид ( години, тегло, социална активност, тренировъчна активност и др.)

  АКО СТЕ ПРИЕЛИ ПОВЕЧЕ TURKESTERONE – MUSCLE JOLT?

  Не се наблюдава случаи на предозиране с TURKESTERONE – MUSCLE JOLT.

  АКО СТЕ ПРОПУСНАЛИ ДА ВЗЕМЕТЕ TURKESTERONE – MUSCLE JOLT?

  Няма никакви проблеми при пропускане на ежедневната доза.

  Ако имате някакви въпроси, моля обърнете се веднага към нас.

  СЪХРАНЕНИЕ НА TURKESTERONE – MUSCLE JOLT

  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от светлина и влага.

  Да се съхранява под 25 °С.

  Да се съхранявана място, недостъпно за деца!

  TURKESTERONE – MUSCLE JOLT не трябва да се използва след датата на изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката.

  TURKESTERONE – MUSCLE JOLT не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви опаковки. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  КАК ИЗГЛЕЖДА TURKESTERONE – MUSCLE JOLT И КАКВО СЕ СЪДЪРЖА В ОПАКОВКАТА?

  В една опаковка са разположени  12 блистера по 10 броя капсули, общо 120 капсули.

   

   

  БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ TURKESTERONE – MUSCLE JOLT!

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин