100% ОРГАНИЧНА ПЕРУАНСКА МАКА+ КОМПЛЕКС ОТ ЖЪЛТА+ЧЕРВЕНА+ЧЕРНА ЕКСТРАКТ 30:1 / 120 КАПСУЛИ / 100% ORGANIC PERUVIAN RED+YELLOW+BLACK MACA ROOT / EXTRACT 30:1 /

48.00лв.

Екстракта от Корен на три вида Органична Перуанска Мака+ (жълта+червена+черна) е най-мощната комбинация, създавана някога, с най-силните капсули и концентрация на активното вещество 30:1, абсолютен еквивалент на 24 000 мг в две твърди капсули. Към нейната формула са добавени и екстракт от черен пипер, екстракт от Гинко Билоба и Л-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, което прави продукта повече от безупречен. Това е най-мощната комплексна формула, създавана някога!

 • увеличава мускулната плътност и издръжливост
 • вдига много високо самолета
 • увеличава драстично потентността и плодовитостта
 • ускорява многократно производството на мъжки хормони и увеличава желанието за интимност
 • помага за естественото (ендогенно) производство на мъжки хормони
 • подпомага дейността на репродуктивната система
 • способства за по-лесното справяне с физическата и психическата умора
 • помага за подобряване и поддържане на доброто настроение
 • поддържа положителни енергийни нива през целия ден
 • удължава издръжливостта и енергията при интимен акт
 • увеличава комплексно всички параметри на „мъжкото достойнство“
 • PERUVIAN MACA+ е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО Е ОРГАНИЧНА ПЕРУАНСКА МАКА+ / ЖЪЛТА+ЧЕРВЕНА+ЧЕРНА /

  Lepidium meyenii, известен още като мака или перуански женшен , е ядливо тревисто двугодишно растение от семейство  Кръстоцветни (Brassicaceae), което е родом от Южна Америка във високите планини на Андите в Перу. Маката се е използвала от традиционните култури, живеещи в Перу от хиляди години, не само като афродизиак, но и като основно средство за подпомагане на живота в суровия планински климат. Великите войни – инките са консумирали Корен от Мака за сила и издръжливост по време на тежките и продължителни племенни битки. Ето защо Маката е най-високо ценената естествена перуанска суперхрана. Срещат се тринайсет разновидности на Корен от Мака в зависимост от неговото оцветяване. Най-често срещаните и изследвани са основно три вида – червена, жълта и черна Мака.

  ЗАЩО ТОЧНО КОМБИНИРАН ЕКСТРАКТ ОТ КОРЕН НА ЖЪЛТА+ЧЕРВЕНА+ЧЕРНА ПЕРУАНСКА МАКА+

  Най-силните капсули събрани в една опаковка. Екстракта от Корен на три вида Перуанска Мака има огромни предимства пред екстракта само от един вид Мака. Уникалната комбинация от тези три вида Мака е най-добрата формула създавана някога, поради изключителните качества, които притежават коренните екстракти. Органично полученият екстракт е превъзходен и незаменим по рода си синтезиран качествен продукт, тъй като за неговия синтез се използват различни процеси на кипене, които премахват съдържанието на нишесте, с което повишават в пъти усвояването му. Към формулата са добавени и екстракт от черен пипер, екстракт от Гинко Билоба и Л-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат, което прави формулата повече от безупречна.

  Две капсули по 500 мг. в съотношение 30:1 органично синтезиран екстракт от Корена на жълта+червена+черна Перуанска Мака+ е абсолютен еквивалент на 24 000 мг. Това е най-мощната комплексна формула, създавана някога!

  СЪСТАВ НА ПЕРУАНСКА МАКА+

  Маката съдържа 10% вода, 59% въглехидрати, 10 до 14% протеин, 8,5% диетични фибри и 2,2% мазнини. Порция от 7 г (1 супена лъжица) от Корен  от мака съдържа 20 калории, 4 г въглехидрати, 1 г протеин и 0 г мазнини. Маката е богата на калций, калий, желязо, йод и селен. Съдържа също мед, манган, цинк, витамин С, рибофлавин (витамин В2) и тиамин (витамин В1). Maкaта съдържа 20 различни мастни киселини (включително линоленова, палмитинова и олеинова) и 19 аминокиселини. Червената и черната мака имат високи нива на холин. Червената и жълтата мака е с високо съдържание на GABA. Маката съдържа също диетични полифеноли, които варират в зависимост от цвета на Корена.

  Основното активно съединение в Маката е алкалоидният макаридин . Той не е открит в нито едно друго растение.

  Маката съдържа също макамиди – мастни киселини, които са типични и уникални само за нея. Макамидите увеличават нивата на един ензим, който повишава чувството на щастие. Глюкозинолатите са активни компоненти на Маката и допринасят за нейния горчив вкус. Органичния екстракт има 10 пъти повече глюкозинолати от други кръстоцветни зеленчуци. Червената Мака има най-много глюкозинолати, следвани от черната и жълтата. Маката съдържа също диетични полифеноли, които варират в зависимост от цвета на Корена.

  Селенът също е един от основните минерали, които се съдържат в комплексната формула от трите Маки.  Неговото  участие се свързва с изграждането на важни ензими, които са свързани с антиоксидантната защита на организма срещу вредното действие на свободните радикали.

  Селенът е основното гориво на яйчниците! Той е основният отговорник за поддържането на половото и репродуктивно здраве при жените!

  Селенът има базисна роля за множество функции в организма, благодарение на мощните му антиоксидантни качества. Селенът е активен срещу оксидативния стрес, освен това наличието му защитава организма от проявата на сърдечно-съдови заболявания и рак.

  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ЕДНА ОПАКОВКА.Maca+_tablica

   

  ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО И ПРЕДИМСТВА ПРИ ПРИЕМА НА ПЕРУАНСКА МАКА+

  Хормони, енергия, издръжливост

  • засилва мъжката сила, енергия и издръжливост
  • вдига много високо самолета
  • увеличава драстично потентността и плодовитостта
  • ускорява многократно производството на мъжки хормони и увеличава желанието за интимност
  • помага за естественото (ендогенно) производство на мъжки хормони в организма
  • увеличава мускулната плътност и възстановяване
  • удължава издръжливостта и енергията при интимен акт
  • помага за по-лесното справяне с физическата и психическата умора
  • помага за подобряване и поддържане на доброто настроение
  • поддържа положителни енергийните нива през целия ден
  • способства за подобряване хормоналната дисфункция
  • способства за подобряване хормоналната дисфункция, индуцирана от антидепресанти и увеличава желанието за интимност
  • увеличи броя на сперматозоидите, техния обем и качеството
  • подпомага дейността на репродуктивната система и при двата пола
  • балансира хормоните и при двата пола
  • стимулира правилното функциониране на имунната система
  • спомага за облекчаване на смущенията при менопауза и менструални неразположения

  Тревожност и депресия

  • Перуанска Мака+, приета в продължение на 6 седмици, понижава симптомите на тревожност и депресия при направено проучване на общо 43 жени в менопауза
  • в проучване от 197 души, 12-седмичната добавка на Мака подобрява настроението, намалява умората и повишава отчетливо качеството на живот

  Кръвно налягане

  • Перуанска Мака+ е свързана с нормализиране на кръвното налягане в наблюдавано проучване на 50 души
  • в проучване (DB-RCT) на 29 жени в менопауза, 6 седмици добавка на Перуанска Мака+ понижава кръвното налягане

  Здраве на костите

  • пилотно проучване на 12 жени в менопауза, Перуанска Мака+ увеличава костната плътност за 4 месеца
  • Черната и Жълтата Мака намаляват болката и сковаността и подобряват физическите функции при проучване на 95 пациенти с остеоартрит

  Менопауза

  • Перуанска Мака+ намалява симптомите в менопаузата (раздразнителност и дискомфорт от горещи вълни и нощно изпотяване) в проучване на 124 жени в менопауза

  при приема на Перуанска Мака+  в продължение на 2 месеца, понижава фоликулостимулиращия хормон и лутеинизиращия хормон и повишава естрогена и прогестерона в проучване на 20 жени в менопауза

  ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ПИПЕР, ЕКСТРАКТ ОТ ГИНКО БИЛОБА И Л–АРГИНИН–АЛФА–КЕТОГЛУТАРАТ

  Екстракта от черен пипер стимулира сензорните крайни точки в стомашно-чревния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашн сок и това подобрява храносмилането. Той засилва процеса на термогенеза и подобрява абсорбцията на някои витамини и минерали като селен, витамини В и бета-каротин.

  Екстракта от Гинко Билоба укрепва паметта и имунната система. Увеличава концентрацията и издръжливостта. Намалява холестерола в кръвта. Действа като антиоксидант и неутрализира свободните радикали. Увеличава потентността и при двата пола. премахва умората, апатията, депресията, като повишава синтеза на АТФ в организма.

  Л-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат (AAKG) е сол на аминокиселината аргинин и алфа кетоглутаратова киселина. Това прекрасно съединение ще ви помогне за по-добра васкуларизация и по-висок приток на кръв към мускулите. Той ще повиши абсорбцията на хранителни вещества в мускулатурата и ще ускори ефектът на „напомпването“. С течение на времето резултатът – по-добро хранене на мускула (трофика), по-здрави, по-големи и по-плътни мускули. Той влияе директно върху покачването на силата и спортните резултати при спортуващи.

  Състав: Органичен екстракт от корен на жълта+червена+черна Перуанска Мака+, екстракт от черен пипер, екстракт от Гинко Билоба и Л-Аргинин-Алфа-Кетоглутарат в желатинова капсула.

  Дози в опаковката: 120 капсули.

  Единична доза: 2 капсули.

  Съдържание в една доза от 2 капсули: Органичен екстракт от корен на жълта+червена+черна Перуанска Мака+ / 1000 мг.

  Препоръчителна дневна доза: 4 капсули.

  Съдържание в Дневна доза: Екстракт от корен на жълта+червена+черна Перуанска Мака – 2000 мг.

  Препоръчителен дневен прием: Два пъти на ден по 2(две) капсули с чаша вода сутрин и следобед след храна.

  Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема до 3 месеца (12 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

  Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

   

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин