THE KING / СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА СИЛНИ МЪЖЕ / 25 ТОП СЪСТАВКИ / 120 КАПСУЛИ / ADVANCED NATURAL SUPPLEMENT COMPLEX / OPTIMIZATION COMPLEX / 120 CAPSULES

74.00лв.

THE KING е най-мощният продукт на пазара, който повишава нивата на МЪЖКИТЕ ХОРМОНИ С ЦЕЛИ 315%! Комплексната му формула, съставена от 25 топ съставки, го прави лидер в класацията на подобни продукти от същата група. THE KING ще  засили драстично нивата на мъжките хормони, ще увеличи силата и възможностите ви за интимни преживявания, ще подобри мощността и издръжливостта. Той ще ви даде много повече от това, за което сте си мечтали. THE KING е създаден само за силни мъже, за мачовци, които не се страхуват от продължителните нощни маратони. THE KING е най-добрия „пикантен“ подарък за вашата приятелка, обещавайки й безбройни мигове, изпълнени с много енергия и продължително действие. Затегнете колана и се насладете на едно истинско пътуване с THE KING!

 • удължава издръжливостта, мощта и енергията при интимната игра
 • вдига много високо “самолета”
 • работи бързо и успешно
 • без засечки
 • постоянни и доказани резултати
 • засилва в пъти мъжката плодовитост и максимизира физическата реакция
 • повишава драстично естествените нива на мъжки хормони в организма, с цели 315%
 • увеличава желанието и твърдостта по време на интимната игра
 • подпомага дейността на репродуктивната система
 • способства за подобряването на хормонална дисфункция
 • подпомага бързото възстановяване след всеки акт
 • увеличава „мъжкото достойнство”
 • THE KING е сертифициран от Агенцията за контрол на храните и лекарствата, от административна служба към Министерството на здравеопазването и социалната политика на САЩ – FDA SERTIFICATE!

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО Е THE KING?

  THE KING е най-мощният продукт на пазара, който повишава нивата на МЪЖКИТЕ ХОРМОНИ С ЦЕЛИ 315%! THE KING ще ви даде много повече от това, за което сте си мечтали. THE KING не е просто продукт, той е комплексна формула, съставена от 25 съставки 100% натурални, които ще извисят силата и преживяването от интимната игра на едно друго, по-високо ниво! THE KING е създаден само за силни и твърди мъже, за мачовци, които не се страхуват от продължителните нощни маратони. THE KING е най-добрия „пикантен“ подарък за вашата приятелка, обещавайки й безбройни мигове, изпълнени с много енергия и продължително действие!

  КАКВО СЪДЪРЖА THE KING?

  1. Horny Goat Extract (Epimedium Sagittatum) (Aerial Plant) (Providing 10 mg of Icariins) – Епимедиум или Разгонен Козел е многогодишно растение, което спомага за уголемяване на „мъжкото достойнство“ като повишава притока на кръв в гениталната област. За този ефект е отговорно съединението икариин, което  увеличава концентрацията на азотен оксид в тялото, разширява кръвоносните съдове, като по този начин, по-голямо количество кръв достига до интимните части, подобрявайки техните функции. Освен, че подобрява състояния на хормонална дисфункция, епимедиумът стимулира естествените хормонални нива в организма, повишава плътността и размера на мускулната тъкан.
  2. Black Maca Extract (Lepidium Meyenii) (Root) (40:1 Extr.) – Органично отгледан екстракт от Корен от Черна Мака от Перу в концентрация 40:1. Черната Мака или така наречения перуански женшен е прекрасен афродизиак. Той повишава естествените нива на мъжки хормони и репродуктивните функции в организма.
  3. Longjack Root Extract (Eurycoma Longifolia Root Powder) (100:1 Indonesian Extract) – Малаезийския женшен е цъфтящо растение от семейство Simaroubaceae. От векове растението се използва в традиционната медицина на Индонезия, Малайзия и Виетнам, като афродизиак. В алтернативната медицина се казва, че Еурукома повишава естествените нива на мъжките хормони, насърчава мускулната сила и се справя с редица състояния като хормонална дисфункция, намалено желание за интимност, умора и стрес.
  4. Bulgarian Tribulus Terrestris Extract (45% Protodioscin, 90% Saponinas) – Едва ли някой не познава действието на Бабините зъби. Българският Трибулус е най-качественият продукт в света. Неговите незаменими качества са свързани с повишаване синтеза на белтъка в клетките, ускорявайки задръжката на азот и стимулирайки мускулния растеж. Българският Трибулус ускорява вътрешното (ендогенно) производство на мъжки хормони и намалява значително нивата на eстрогена и кoртизола. Той подпомага процесите, които повишават желанието за интимност и успешно подобряват проблемите, свързани с хормонална дисфункция.
  5. High Leuzeae Carthamoides Extract (95% – Beta Ecdysterone) – Най-мощния екстракт от Левзея. Притежава мощно aнаболно и мощно aндрогенно действие върху организма. Подпомага хипертрофията и поддържането на чистата мускулна маса, като увеличава естествените ниво на мъжки хормони. Повишава издръжливостта и силата при физически натоварвания. Успокоява нервната система, укрепва капилярите, укрепва стените на кръвоносните съдове и подобрява тяхната еластичност, неутрализира свободните радикали.
  6. Fenugreek Extract (Trigonella Foenum – Graecum 50% Fenusides Std. Extract) – Сминдухът, известен още като чимен, e едногодишно растение от семейство Бобови. Семената му са използвани като подправка и лечебно растение от египтяни, гърци и римляни. Египетските воини са го ползвали като напитка преди битка. Използван е като лечебно растение, което повишава естествените нива на мъжки хормони, справяйки се с репродуктивни проблеми при мъжете.
  7. Saw Palmetto Berry Powder – Екстракт от плодовете на палмата „Serenoa repens”. Сау Палмето (Saw Palmetto) е продукт, богат на мастни киселини и фитостероли и е доказал благоприятното си въздействие върху доброкачествената простатна хипертрофия (увеличаване на простатата при мъжете с напредване на възрастта). Той съдейства за по-здрава простатна жлеза, по-добро здраве и по-силна репродуктивната системa.
  8. Muira Puama кора на прах 4: 1 (Ptychopetalum olacoides) (корен) – Испанските конквистадори наричат чудодейната билка „Дърво на потентността”. Легенди разказват, че освен за плодовитост и интимна мощ местните шамани го давали преди битка и на индианските войни, известни с високия си боен дух. И това не е случайно – билката се оказва свръхмощен стимулатор на нервната система при екстремни физически натоварвания и стрес. Необикновената комбинация от аминокиселини и протеини в растението има поразяващ стимулиращ ефект върху желанието за интимност, сила и издръжливост. За разлика от повечето афродизиаци тя действа като стимулатор както при мъжете, така и при жените. Муира Пуама е 100 % натурален продукт. Съвършената лаборатория на Природата е съчетала и балансирала в нея вещества, които организмът ни да не приема като лекарство, а като източник на живот.
  9. Panax Ginseng Root Powder (Siberian Ginseng) – Сибирският женшен се използва повече от 2000 г. Получава гръцкото име “Panax”, което красноречиво означава “Лекува всичко”. Марко Поло също пише за това лечебно чудо. Този незаменим корен е един от най-мощните познати адаптогени в растителен вид. Подобрява физическата ни активност, увеличавайки транспортирането на кислород до мускулите и улеснява по-бързото възстановяване на организма след физическо натоварване.
  10. Polypodium Vulgare Powder (Roots Rhizome) – Сладка папрат (Polypodium vulgare), е вид многогодишно вечнозелено папратовидно растение, растящо обилно в сенчести зони, в гори и сред скали. Корените на тази папрат са много сладки и приятни на вкус. Оттам и видовото име „сладка“. Сладката папрат съдържа сапонини и фитоекдистероиди, които повишават силата, издръжливостта и увеличават естествените нива на мъжки хормони в организма. Сладката папрат е добре познат афродизиак.
  11. Прах от борова кора Masson – Екстракта от кора на френски бор притежава уникални свойства, благоприятстващи нашето здраве. Използването му датира от 1500-те години на миналия век, когато френският изследовател Жак Картие и неговите моряци се борят със скорбута – явен дефицит на витамин С, по време на дългите си плавания от Франция до Новия свят. Днес знаем, че боровата кора е добър източник на витамин С (лекът за скорбут), както и на множество фитохимикали и естествени растителни съединения, които поддържат по-добро здраве. Но това не е всичко. Екстрактът от кората на бор има значително влияние върху нивата на азотен оксид (NO) в организма, които са отговорни за вазодилатацията и подобряват кръвния поток. Неотдавнашно проучване установи, че комбинацията от екстракт от борова кора и аргинин (аминокиселина, която също повишава производството на NO) са ефективни за подобряване на лека до умерена хормонална дисфункция. Ако се борите с ниско желание за интимност или хормонална дисфункция, или страдате от високо кръвно налягане, повишаването на нивата на NO в организма е ефективна стратегия за подпомагане на възстановяването на тези състояния. Пикногенолът – патентованата формула от екстракта от борова кора – е в състояние да предотврати и минимизира окислително увреждане от свободните радикали и да намали стреса.
  12. Mucuna Pruriens Extract (Std. for 98% L-Dopa) – Mucuna Pruriens е тропическо бобово растение родом от Индия, Карибите и Африка. Mucuna Pruriens е позната с много различни имена – кадифено зърно, бенгалски кадифени боб , флоридски кадифени боб, кадифен боб от Мавриций, кадифе боб Йкохама и т.н. Семената на Mucuna pruriens са били използвани за лечение на хормонална дисфункция. Семената Mucuna prurien са признати в способността си значително да облекчават ефектите от болестта на Паркинсон, поради високото съдържание на L-допа.
  13. Ashwagandha Root Extract – Ашваганда (Withania somnifera) е билка, която произлиза от земите на индийския субконтинент. Традиционно се нарична индийски жен-шен или зимна череша. Името на билката означава “аромат на кон” и се свързва с нетипичната ѝ миризма, както и с традиционното ѝ използване за придобиване на “конска” сила. Ашвагандата ще помогне на слабоактивения мъж на средна възраст да покачи абсолютната си сила, издръжливост, както ще спомогне и за по-бързото възстановяване след физическа работа. Тя безпроблемно се справя с преодоляване на психическата умора, натрупана от ежедневните проблеми. Растението има хилядолетна история на употреба като адаптоген, подобряващ издръжливостта срещу широк спектър неблагоприятни фактори (стрес, напрежение, лоши климатични условия, вируси и бактерии, тежки метали и токсини, и др).
  14. Cordyceps  Extract (Mycelium 4:1) – Кордицепс (Cordyceps), наричан още и Рачи крак, Рача нога, e род торбести гъби, най-известна от които е гъсеницата-зеленчук. Родът е разпространен по целия свят и има повече от 300 познати вида – повечето от тях са описани в Азия (значителен брой в Япония, Корея и Тайланд). Кордицепса допринася за подобряване на хормоналната дисфункция при мъжете. Многобройни изследвания показват, че мъжете с ниско желание за интимност и слаба енергия, имат страхотни подобрения след прием на кордицепс.  Тя допринася за намаляване на умората и увеличаване на издръжливостта, както на физическо, така и на психо-емоционално ниво. Действа силно тонизиращо при физическа и умствена преумора. Препоръчва се за хора, които работят на смени, занимават се с тежък физически или умствен труд и се намират в период на силен емоционален стрес.
  15. Black Pepper Extract (95% Piperine) – Екстракта от черен пипер стимулира сензорните крайни точки в стомашно-чревния тракт, като по този начин увеличава секрецията на стомашния сок и това подобрява храносмилането. Той засилва процеса на термогенеза и подобрява абсорбцията на някои витамини и минерали като селен, витамини В и бета-каротин. Има установени действия на афродизиак.
  16. L-Arginine – Аргинина е аминокиселина, която осигурява стабилен енергиен поток, повече издръжливост и по-голяма физическа работоспособност. Той повишава производството на азотен оксид, увеличава желанието за интимност, укрепва кръвоносните съдове, дава сили и енергия и понижава нивата на „лошия“ холестерол.
  17. Мултивитаминният и минерален спектър в THE KING е компилиран по възможно най-добрия начин, осигуряващ максимална производителност на всички процеси в организма! Той повишава издръжливостта и клетъчната производителност в организма, спомага за по-добра абсорбция на структурните субстанции и поддържа имунната ви система на по-високо физиологично ниво на адаптация.
  18. Борона, включен в състава на THE KING, е биологично активен минерал, който повлиява благоприятно в усвояването на калция, магнезия и фосфора. Той способства за увеличаването на естествените хорманални нива в организма и поддържа нивата на добра костна плътност.

  СЪДЪРЖАНИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ В ЕДНА ОПАКОВКА.

  King_tablica

  КАК ДЕЙСТВА THE KING?

  • удължава издръжливостта, мощта и енергията при интимен акт
  • вдига много високо “самолета”
  • повишава драстично естествените нива на мъжки хормони в организма, с цели 315%
  • увеличава желанието, твърдостта и издръжливостта по време на интимната игра
  • способства за подобряването на хормонална дисфункция
  • подпомага бързото възстановяване след всеки акт
  • увеличава „мъжкото достойнство”
  • увеличава мускулната плътност и издръжливост
  • способства за по-лесното справяне с физическата и психическата умора
  • увеличи броя на сперматозоидите, техния обем и качеството

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА THE KING?

  Два пъти на ден по 2(две) капсули с чаша вода сутрин и следобед след храна. При интимен акт, четирите капсули могат да се изпият наведнъж един час преди акта.

  Дози в опаковката: 120 капсули.

  Единична доза: 2 капсули.

  Препоръчителна дневна доза: 4 капсули.

  Препоръчителен период на приема: За максимални резултати е добре да се приема до 3 до 6 месеца (12-24 седмици). След период на почивка от около 2 седмици, цикълът може да се повтори.

  Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

   

   

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин