ZAHIR DAY END NIGHT FORMULA

28.00лв.

100 КАПСУЛИ Х 500 МГ.

ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА е перфектният продукт, който комбинира в себе си два комплекса за 24-часово високоинтензивно изгаряне на мазнините и цялостно преструктуриране на вашата визия. Дневеният и нощен комплекс, позволяват отслабването да протича и през деня, и през нощта. Това удължава процеса на липолиза (изгаряне на мазнините) и способства изцяло за подмладяване и повишаване на метаболитните ви нива. Основните ключови съставки, които изграждат ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА и способстват за бързото изгаряне на излишните мазнини са: в дневния комплекс – (Opuntia Ficus-Indica (Индийски кактус) 0,300 g), (L- Carnitine Tartrate – 600мг.), (Chromium Picolinate 100 mcg), (Extract – folia Betulae (листа от бреза) – 200 мг.) и (Extract – Camelia Sinensis – (Зелен чай – 90% полифеноли) – 100 мг.), в нощния комплекс – (L-Arginine 0.200 g), (L-Ornithine 0.100 g) и (Chromium Picolinate 50 mcg).

 • освобождава ключовия хормон изгарящ мазнините
 • намалява апетита и желанието за прости захари
 • 24 часово действие
 • елиминира неприятната водна задръжка под кожата
 • предотвратява и премахва образуването на целулит
 • изгаря приетите калории и ги трансформира в енергия

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

Прочети повече…

Безплатна доставка от офис до офис на Еконт, при покупка над 100 лв.

  БЪРЗА ПОРЪЧКА

  СПЕСТИ НАЙ-ЦЕННИЯ РЕСУРС - ВРЕМЕТО!  Важно: Наш служител ще се свърже с Вас, за уточняване на повече детайли.

  Loading...

  Description

  КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА?

  ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА е перфектният продукт, който комбинира в себе си два комплекса за 24-часово високоинтензивно изгаряне на мазнините и цялостно преструктуриране на вашата визия. Дневеният и нощен комплекс, позволяват отслабването да протича и през деня, и през нощта. Това удължава процеса на липолиза (изгаряне на мазнините) и способства изцяло за подмладяване и повишаване на метаболитните ви нива.

  КАКВИ СА СЪСТАВКИТЕ В ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА?

  ДНЕВЕН КОМПЛЕКС

  L-carnitine има биохимична структура, близка до тази на аминокиселините и затова се разглежда заедно с тях. Неговата основна функция е да подпомага транспорта и изгарянето на мазнините вътре в клетката и адекватно да ги оползотворява като мощен енергиен източник. По този начин той драстично повишава метаболизма и насърчава здравословното редуциране на теглото като цяло. L-carnitine е лидерът в лечението на „хронична умора“ и показателно асистира енергопродукцията. Страдащите от този синдром имат значително понижени нива на L-carnitine в организма. Той не само не позволява отлагането на мазнини в подкожната тъкан, но и предотвратява тяхното натрупване и агрегиране в сърцето, черния дроб и скелетните мускули. Прецизно повишава ефикасността на антиоксидантните витамини С и Е, забавя процеса на стареене. Съдейства за производството на клетъчна енергия, която е подкрепена от наличието на един ензим в митохондриите на мозъчните клетки, наречен – ацетил-трансфераза. L-carnitine укрепва имунната система, предпазва от окислителен стрес, предотвратява нервните заболявания, премахва депресията, увеличава физическата работоспособност и използването на аминокиселините с разклонена верига от всеки, по специфично метаболитно селектиран начин.
  Extract – foliaBetulae(листа от бреза) – екстрактът е един от най-полезните и естествени диуретици, чийто действие се дължи на съдържащия се в него флавоноид, наречен хиперозид. Мекият му диуретичен ефект предотвратява неприятното задържане на вода под кожата, което е и основната причина за образуването и развитието на целулит. Екстрактът от бреза стимулира кръвообращението, повишава пропускливостта на капилярите и подпомага елиминирането на отпадните метаболити. По този начин, в подкожната мастна тъкан, се създават условия за екстремно разграждане и евакуиране на мастните депа. Разнообразието от фитохимикали характеризира, не само неговото диуретично действие, но и възможностите му да облекчава болката, да предпазва организма от различни видове възпаления, инфекции и интоксикации.
  Extract – Camelia Sinensis (Зелен чай) – полезното му действие и неговите изключително незаменими свойства са познати още от древността, а палитрата от съдържащите се в него вещества, показват разнообразието от качества и истинската му здравословна формула. Революционно стандартизираните му екстракти (полифеноли) стимулират производството на хормона норадреналин, който изостря метаболизма и способства за изгарянето на излишните мазнини. Антиоксидантните му действия са свързани с понижаването на холестероловите нива, стимулирането на имунната система, предпазването на зъбите от кариес, регулирането на кръвната захар и инсулиновото ниво, премахването на умствената умора, забавянето процеса на стареене на клетките и повишаването на имунния отговор.
  Opuntia Ficus-Indica (Индийски кактус) – Индийският кактус, както е известен с името си бодлива круша, съдържа в себе си уникални фибри, наречени листни влакнини, които имат способността да абсорбират голяма част от мазнините, като по този начин не позволяват на тънките черва да ги усвояват. Този процес на свързване създава неразтворим гел в стомаха, който по естествен начин преминава през стомашно чревния тракт и по естествен физиологичен път се елиминира от организма.
  Chromium Picolinate, наричан още глюкозо-толерантен фактор, е генералният минерал, необходим за енергията в организма. Chromium Picolinate бързо дифундира през клетъчната мембрана и мигновено достига биоактивните си нива, като успешно промотира действието на инсулина. Той отлично контролира нивата на кръвния холестерол и кръвната глюкоза като адекватно съдейства за регулиране на апетита и желанието за прости захари; ускорява загубата на мазнини и предпазва от загуба на мускулна маса, което е основният фактор, насърчаващ дълголетието и съдействащ за борбата с остеопорозата. Недостигът на Chromium Picolinate води до тревожност, уморяемост, некачествен метаболизъм на аминокиселините и непоносимост към глюкозата (в частност и при хора с диабет).

  НОЩЕН КОМПЛЕКС

  L-Arginine и L-Ornithine са две уникални аминокиселини, които способстват за по-голямото отделяне на растежния хормон по време на сън. Те подпомагат метаболизма на излишните мазнини в организма, като този ефект силно се активира през първата фаза на съня. По-високото отделено количество на растежния хормон по време на сън гарантира много по-малко мазнини за сметка на стегната и добре оформена мускулатура в тялото. Ето защо великото действие на този аминодует е толкова важен и значим за перфектната визия. От своя стана L-Ornithine подпомага за нормалното функциониране на имунната система и черният дроб. Тази аминокиселина допълнително неутрализира амоняка и подпомага регенерацията на черния дроб. L-Arginine е изключително важен за метаболизма на мускулите, което гарантира много по-ниска концентрация на мазнина в тялото като цяло.

  КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ УПОТРЕБАТА НА ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА?

  • освобождава ключовия хормон, изгарящ мазнините
  • намалява апетита и желанието за прости захари
  • 24 часово действие
  • елиминира неприятната водна задръжка под кожата
  • предотвратява и премахва образуването на целулит
  • изгаря приетите калории и ги трансформира в енергия
  • мощно антиоксидантно действие
  • превантивно насърчава работоспособността
  • управлява всекидневния стрес
  • подпомага умствения (менталния) комфорт

  КАК СЕ УПОТРЕБЯВА ЗАХИР ДЕН И НОЩ ФОРМУЛА?

  ДНЕВЕН КОМЛЕКС – 2 пъти по 2 капсули (сутрин и следобед), приети с достатъчно количество вода, 30 минути преди хранене!
  НОЩЕН КОМЛЕКС –
  1 капсула (вечер преди лягане)!

  ОПАКОВКА

  100 капсули опаковани в 10 блистера по 10 броя, поставени в картонена кутия с листовка. Нощният комплекс от 20 капсули ( 2 блистера х 10 капсули)е поставен в отделен контейнер в самата опаковка.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ

  Преди употреба прочетете листовката.
  Да не се използва от бременни и деца.
  Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
  Препаратът е хранителна добавка и не е заместител на храненето.

  СЪХРАНЕНИЕ

  На сухо и защитено от светлина място при стайна температура под 25 градуса. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Да не се използва след изтичане срока на минимална трайност.

  СРОК НА МИНИМАЛНА ТРАЙНОСТ

  Две години от датата на производство

   

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

  0
   0
   Kоличка
   Количката ви е празнаMагазин